Oltiin siis viikonloppuna taas mökillä. Menomatkalla ostin Pukaron Paronin kirjakaupasta itselleni vielä kaksi Jamie Oliverin keittokirjaa, nekun olivat sielä niin halpoja. =)

Mökillä oli taas ihanaa olla, päästiin saunomaan ja aurinko paistoi ja oli lämmintä. Yhden kiiltomadonkin näin perjantaina, mutta enää lauantaina ei näkynyt sitäkään. Kalassa ei tällä kertaa käyty ollenkaan. Lauantaina nukuttiin todella pitkään, kun ajankulkua ei heräillessäkään huomannut, kun kello oli pysähtynyt. Sunnuntaina mentiin käymään Lappeenrannassa, käytiin tutustumassa hiekkalinnoihin. Olivat kyllä todella hienoja, harmi vain kun jäi kamera mökille. Hiekkalinnojen jälkeen käytiin Etelä-Karjalan taidemuseossa katselemassa Ilja Repinin taidenäyttelyä. Hienoja olivat työt ja kassalla oli iloinen yllätys, kun kesäoppaan hinnat eivät pitäneetkään paikkaansa. Olin jo valmistautunut maksamaan reissusta 11 €, kun loppusumma olikin vain 5,50 €. =) Olivat kai ottaneet jo talvihinnat käyttöön tai sitten tuossa oppaassa oli hintavirhe. =)

Tänään oli kyllä töihin meneminen aivan täydellisen kamalaa ja tuskaiset ajatukset valtasivat mielen jo heti ensimmäisten minuuttien aikana. Huomenna voisin lähtä töistä vähän aikaisemmin, että ehtisin Työkkäriin ennen sulkemisaikaa kyselemään oppisopimuskoulutuksesta. Ja voisin vaikka täyttää Finnairille rekry-lomakkeen. Ainakin tuo lentokenttä on tuossa ihan lähellä. Ja eiköhän sitä jotain muitakin paikkoja tule vastaan, kun nyt oikein laajalla haulla, niitä rupeisi katselemaan... Keskiviikkona kuitenkin menen kaverin kanssa käymään Kansallismuseossa töiden jälkeen, on siis jotain kivaa tiedossa. =)