Voitin elokuussa Matamin arvonnassa palkinnon. Palkinto saapui tänään postissa ja näytti tältä:

187384.jpg

Aivan mahtavat sukat. =) Laitoin ne heti jalkaan kun kuoresta esille sain ja jalassa ovat koko illan pysyneet. =) Sukissa on kaunis jussi-kuviointi Matamin kotiseudun mukaan. Varren lisäksi kuvio löytyy myös sukan kärjestä, johon se on tehty erilaisella pintaneuleella. Kiitos hirmuisesti tästä paketista. =) Sukkien välissä sohvalla komeilee hieno taulu "Kuka sen tietää millä oksalla Onni istuu?" Taulun kehykset sopivat täydellisesti olohuoneessa kirjahyllyn ja kaiuttimien väriin ja saa täältä kunniapaikan. =)

Omien kissojen reaktiosta kyllä huomasi, että Matamilla on kissa. =) Leevi nuuhki jalassani olevia sukkia samalla korvat luimussa olevalla ilmeellä kuin käsiäni HESYltä palatessani. =) Kissa parka luulee, että mamma käy vieraissa tai jotain. =) Noh, hinkkasi vähän poskeaan varpaisiin ja on nyt tyytyväinen, sukkiin siirtyi oma haju. =)

Sitten arkisempiin asioihin. Tänään kauppareissun jälkeen käväisin taas palstalla. Ajattelin, että on pakko hakea tomaatit sisälle kypsymään, kun ulkona aletaan öisin jo lähentelemään pakkaslukemia. Olihan sielä kypsiäkin tomaatteja, mutta eiköhän ainakin suurin osa noista raaoistakin kypsy vielä täälä sisällä, kun ovat jo ehtineet hieman aloittaa kypsymistä ulkona. Tomaatteja tuli paljon. Keräsin ne kaupan isoon hedelmäpussiin ja hyvä kun mahtuivat kaikki sinne. Tässä tomaatit on siirretty kulhoon kypsymään:

187390.jpg

Hauskaa viikonloppua kaikille. =)