Olen tässä huolestuneena seurannut kuinka lankavarastoni vain kasvaa ja kasvaa. Enää ei riitä ne kaksi vaatehuoneeseen hommattua lankalaatikkoa, vaan niiden kaverina on jo säkillinen tai kaksi lankaa. Ehkäpä on siis aika tehdä päätös, etten sitten lokakuussa hankkisi lisää sitä lankaa. Enkä ehkä lähde sitä nyt hastramaankaan. Tai jos jotain ostan, niin käyn ostamassa Menistasta huopuvaa alelankaa yhden vyyhdin, että saisin tehdä monivärisen kassin. Tai sitten teen vain yksivärisen. =) Päätin siis osallistua Marin järjestämään langattomaan lokakuuhun.

197707.jpg

Käytiin tänään kyläilemässä äiteen luona. Oli kiva taas saada hyvää ruokaa ja vähän jutustella siinä. =) Oli puhetta avon kanssa myös talvimatkan ajankohdasta, eiköhän se tästä. =) Ja nyt kauhian nälän saattelemana taitaapi olla parempi siirtyä tekemään fetasalaattia ja siirtyä nukkumaan. =)

Ah niin, ja tänään käytiin aamulla hakemassa palstalta perunat pois. Niitä tuli iso muovikassillinen, että taidetaan nyt sitten tulevina viikkoina syödä paljon perunaruokia. =)