On taas koko viikon ajan ollu kovin väsynyt olo, kun on ollut pahuksen flunza päällänsä. Lämpöä ei juurikaan ole ollut, mutta alilämpöä kylläkin. Siispä pikakertaus viikon tapahtumista.

Tiistaina sain hakea uudet silmälasini pois liikkeestä. Todella kivan näköiset olivat ne. Sitten menin keramiikkaan ja sain jotain aikaiseksikin. Niistä tuotoksista lisää sitten, jos ehjinä poltoista selviävät. =)

Keskiviikkona mentiin avon kanssa hakemaan meidän uusi kamera. Ostettiin sellainen Canonin PowerShot A640. Tarpeelliset (?) 10 megapixeliä. No, ainakin valokuvaamossa sanoivat, että julisteeseen (A3 tai isompi) tarvitaan vähintään 8 megapixeliä, joten haluttiin sellainen laite josta pixeleitä sitten löytyy, jos saadaan hyvä kuva. =) Samalla reissulla opin, että miksi se olen minä joka lukee karttaa, kun mennään uuteen paikkaan. Tarkoituksena oli nimittäin päästä Herttoniemeen, mutta löysimme itsemme Vuosaaresta... Siinä vaiheessa vaihdettiin kartan lukijaa ja päästiinkin melko pikaisesti oikeaan osoitteeseen. Ennen Vuosaarta olin myös ajanut muutaman uukkarin ja kaikkea muuta pientä. Oltiin perilläkin kaupan sulkemis ajan jälkeen, mutta saatiin silti tehdä ostoksemme. Kamera on silti kiva. =)

Eilen sitten...niin, teinhän minä huivivaihtohuiviani. Se on jo yli 50 cm pitkä ja pituutta kasvatellaan. Tuo onkin aika addiktoiva malli. Kokoajan ajattelee, että teen vielä kerroksen, no jos vielä toisen ja sitten, jos vielä kaksi kerrosta, niin pääsen kuvion alkuun ja sitten sama ajatuskeju alkaa alusta... No, onneksi huivilla on painoraja, ei voi siis tehdä ainakaan enempää kuin sen 200 g, koska se on se raja. =)