Ennen ensimmäisiä talven lumisateitten jälkeen valmistuneita neuleita haluan esitellä aamukauniin taivaan. Tälläinen oli vastassa eräänä aamuna talviaikaan siirtymisen jälkeen ja ennen lumisateita. Kaunis aamuherätys.

246548.jpg

Sitten niihin neuleisiin. Ensin valmistui avon pikkuveljelle kaulahuivi. Tämä on menossa jouluksi pukinkonttiin, mutta luotan siihen, ettei tämä teini-ikäinen poika tänne kuitenkaan eksy. =) Huivi on Ilun handun Alvar-huivi. Lankana käytin 7-veljestä valmiiksi raidoitettua vihreää lankaa. Pojalle takin alla pidettäväksi huiviksi juuri sopivan kokoinen, jos sen itselle olisi kaupunkihuiviksi tehnyt, niin sitten pituutta pitäisi olla enemmän. Tuo on nyt tehty täysin ohjeen silmukkamäärän mukaan. Itse kun tykkään käyttää todella pitkiä huiveja. Huivin päät roikkuvat usein vyötäröllä tai matalammallakin vaikka huivi on kiedottu kaulan ympärille moneen kertaan.

246552.jpg

Ja sitten itselle valmistui tässä illalla eilen aloitettu Odessa. Odessani on helmetön ja suunniteltu sopimaan viime keväänä tekemiini lapasiin ja huiviin. Ja tässä kuva siitä.Onneksi tuota turkoosia 7-veljestä lankaalöytyi vielä kaapista. Löytyi pieni kerän loppu ja avaamaton kerä, nyt lankaa jäi runsaasti yli. Tuleekohan siitä sitten sukat? =)

246555.jpg