Pitihän Marin Lankariippuvuustesti tehdä. Tulos oli karua luettavaa. Ei vainen, pientä riippuvuutta ilmassa. Pistesaalis testissa 33 pistettä ja siitä seurasi tulos:

Pistemäärä 30-49

Kohtalainen riippuvuus. Pidät paljon käsitöiden tekemisestä, jopa siinä määrin, että välillä unohdut käsitöiden pariin pidemmäksi aikaa, mitä olit ajatellutkaan. Osaat kuitenkin tarvittaessa laittaa neuleen syrjään ja lähteä muihin askareisiin. Langat ja neulominen pyörivät usein mielessäsi, ja saatat päivän aikana suunnitella, mitä illalla neuloisit. Osaat pitää elämänlangat käsissäsi - ja myös neulelangat! :)

Tuosta päivän aikana suunnitellaan neuleita kohdasta taitaa todistaa työpöydällä oleva pino neuleohjeita, jotka juuri tänään surffailun seurauksena olen tulostellut. Onneksi on taas tätä "pätkätyötä". Eli laitetaan putki laitteeseen ja odotetaan vartti ja sitten uudestaan, on sitten sivubisneksenä aikaa printata ohjeita. =)

Illalla tarkoituksenani olisi laittaa tänne kuvia. Kuvia tiistaina kotiinkannetuista keramiikkatöistä, tai siis niistä töistä jotka eivät ole menossa lahjaksi. Lisäksi kuvamateriaalia avon pikkuveljen joululahjahuivista joka valmistui toissapäivänä. Ja jos oikein hyvin käy, niin kuva eilen aloittamastani Odessa-piposta. Pipo on jo puolessa välissä ja saattaa siis illalla valmistua. Saisin uuden työn mukaan, kun viikonloppuna mennään vaihtamaan talvirenkaita. Pipon teen kaveriksi keväällä tekemilleni lapasille ja huiville. Pelkäsin jo, ettei minulla ole sitä lankaa enempää, mutta onneksi löytyi korkkaamaton kerä. =) Niin, ja silmukkamerkkejä olen miettinyt. Sellaisia pitäisi kai tehdä. Tällähetkellä silmukkamerkin virkaa toimittaa lankarengas, jota sitten siirtelen puikolta toiselle. Kivahan se olisi, jos ihan oikeita merkkejä olisi. =)