Tänään siis kotiutui savitöistä pihlajavati. Mielestäni vati on oikein onnistunut, aika hieno suorastaan. Harmittaa vähän, kun vadissa on pieni halkeama. Mitaltaan noin 2 cm. Näyttää hieman yhden pihlajanoksan varrelta, muttei sitä ole. Eipä tuo vadin käyttöä mitenkään haittaa, mutten varmaan sen halkeaman takia sitä sitten lahjaksi eteenpäin laita. Saa jäädä asumaan meille. =)

261649.jpg

Toinen kotitunut työ on kärsinyt enkeli. Enkelin hameen yksi osa lohkesi irti kuivuessaan. Tai sitten joku on laskenut jotain helman päälle ja helma on siksi lohjennut. Lisäksi enkeliparalta katkesi hiuksia, kun se uiskenteli lasitteessa. No, ihan hauska tuo enkeli noinkin on. =) Vähän erilainen. =)

261650.jpg

Tähän nyt sitten haluaisin kommentoida tuota askartelu ohjelma Retroa, joka neloselta näin tiistaisin tulee. En ole sitä ennen katsonut, mutta tänään otin nauhalle, kun halusin tietää olenko jäänyt jostain paitsi. En ole, tai hyviä ideoita tuola varmaan on, mutta nuo juontajat ovat niin kamalia. Niin jäykkiä ja teennäisiä, että pahaa tekee. Etenkin tuo nainen on niin töksähtelevä ja aneeminen, ettei voi kukaan olla. Ei enää noin monen ohjelman jälkeen voi edes puolustella jännittämisellä tai millään. No, jos en tiistaisin olisi tuola keramiikassa, niin saattaisin kyllä katsoa siltikin. =)