Ei nyt pahaa arkeutumista, kun lomaakin on. =) Mutta tänään käytiin kaupassa, ostettiin vähän vaatteita molemmille ja loput ruoat mitä eilen ei jaksettu ostaa, kun oli kaupat ihan täynnä porukkaa. Löysin pari kivaa paitaa ja muutamat uudet rintsikat. Olis ihan kiva, jos olis muutamat jotka ei olis ihan liian pienet. =)

Eilen aloitin neulomaan Södera sukkia. Puikkoina avon sedältä joululahjaksi saadut bambut. =) Hyvät puikot tuntuvat olevan käytössä. Eilen sain neulottua sukkia koko jalkaterän osuuden ja silloin huomasin, että jalkaterän puolessa välissä on virhe. Tänään sitten aamulla sukka purkuun ja olen sitä nyt päivän aikana aina välillä kilkuttanut. Tällähetkellä ollaan jo vähän matkaa päästy nilkkaakin etenemään. =)

Tänään oon myös vähän yrittäny kuntoilla, olis niin kiva jos beba, reidet, lantio ja masu vähän kiinteytyisivät. Avo vaan ei oo suostunu lähtemään mun kanssa salille, joten kuntoilua on täytynyt täälä kotona yrittää. Nyt voisin taas tehdä vähän kyykkyjä, vatsalihaksia, punnertaa ja tehä jonkun selkälihasliikkeenkin. Saiskohan avon lähtemään huomenna kävelylle? Olis taas kiva mennä käymään ulkona, jos aurinkokin vähän näyttäytyis. =)