Tänään on taas ollut parempi päivä eiliseen verrattuna. Myöhään illalla puhelin rupesi taas toimimaan ja nyt on toiminut koko päivän. =) Toivottavasti se nyt aikoo pysyä kasassa tai hajoaa heti, että pääsee vkuutukseen... Soitinkin tänään tuonne vakuutusyhtiöön kun tuli huoltoyhtiöltä viesti, että pitää selvittää vakuutuksen korvaavuus. Lupasivat korvata todennäköisesti tarvittavan lattian kuivatuksen ja muut. Niin, ja onneksi omavastuu on melko pieni, joten ei mene budjettikaan ihan sekaisin. =)

Olisihan tästäkin päivästä valittamista, tai oikeastaan pomosta. Olen taas tehnyt yhden ja saman asian neljään kertaan eritavalla, koska pomo on muuttanut joka päivä mieltään. Niin, ja joka tapaan on tietty mennyt koko päivä. Ja huomenna taas uusi versio...aaarrrggghhh... Mä niin inhoan turhaa työtä... Ruvennu taas miettimään, että pitäiskö lisääntyä ihan vaan siks, että pääsis pois tuolta. Se tosin ei ehkä oo kauheen hyvä syy hankkia lapsia. Toisaalta, jos niitä aikoo hankkia, niin nyt se kai olis tehtävä. Jos syksyllä pääsis opiskelemaan ja sitten hankkis työkokemustakin, niin sittenhän sitä olis jo yli 35 ja melko vanha ensisynnyttäjäksi. Joo, tarttee miettiä sitäkin vaihtoehtoa...

Jotta ajatukset siirtyis taas aurinkoisiin maisemiin, niin laitettakoon tähän väliin yks Egyptinkuva. En oo unohtanu, että lupasin laittaa niitäkin tänne, mutta ei oo vaan ehtiny ja nyt tän jälkeen siirryn vielä hetkeks laskemaan harjotus laskuja. =) Kuvassa on Luxorin hotellin parvekkeelta otettu kuva Niilistä ja joen kuolleiden puolesta, siis siitä alueesta jolla myös kuolleiden laakso nähtävyyksineen sijaitsee. =) Joella näkyykin yksi niistä lukemattomista pienistä "purjeveneistä" joilla olisi voinut käydä joella pyörimässä.

367915.jpg