Joskus tuossa viimeviikolla oikein toivoin, että olisin kipeänä, nyt en ole enää nin varma. Onhan se ihan kivaa olla kotona, mutta meille tuotiin eilen tuollainen ilmanpuhallin verme. Se hönkää nyt kokoajan ilmaa ympäriinsä ja kuulostaa siltä kuin olisi tuotu tuohon viereen pyykinpesukone ja tiskikone ja laitettu ne päälle samaan aikaan. Onneksi tuo on kuitenkin niin tasainen ja melko hiljainen ääni, ettei se yöllä häirinnyt nukkumista. Sanoivat myös, että lattiat eivät olleet juurikaan kastuneet, joten kuivaus kestää korkeintaan sen kaksi viikkoa. Se olisi hyvä se. =) Ääni on myös niin tasainen, etteivät kissatkaan sitä pelkää, joten ei huolta silläkän saralla. =)

Perjantaina oli lukion epävirallinen "vuosiluokan tapaaminen", jota myös vaalitilausuudeksikin voisi nimittää. Tilaisuus oli nimittäin rahoitettu vaalirahoista, kun eräs joukostame on pyrkimässä eduskuntaan. Tilaisuudessa oli myös anonyymit alkoholistit tyyppinen esittely kierros. Istutaan ringissä ja jokainen vuorollaan esittäytyy ja paljastaa mitä on tullut tehtyä viimeisten kuuden vuoden aikana. Osalla oli lapsia, muutamat menneet naimisiin, osa opiskellut, osa lorvinut... Sitä tavallista.

Minustakin on tullut salainen sukankutoja. Tai eipä tuo nyt niin kovin salaista ole, kun sitä täälä julkisesti tiedotan, mutta olenpahan kuitenkin. =) Olen myös tekemässä avolle Linux-huivia, toivottavasti se valmistuu vielä näille pakkasille, epäilen kyllä... Nyt toivotan kaikille aurinkoista ja kirpeää laskiaistiistaita! Eikös se ole tänään? Vai oliko se jo viikko sitten..aika ja päivät menee niin sekaisin, olisin halunnut viikonloppuna leipoa laskiaispullia, mutta aikaa ei taaskaan ollut...pahus...