Nyt remontin mentyä ohi, tosin tavarat ovat edelleen levällään, mutta pääsen taas askartelukaapille. Halusin päästä kokeilemaan Sannalta saamiani askartelutarvikkeita, mutta aiheita tuntui olevan kovin vaikea keksiä. Niinpä päätin osallistua Hiekkaoliivin ATC-vaihtoon. Nyt sitten sain aloitettua korttien tekemisen. Aiheina vaihdossa olivat Nainen vanhanajan tyyliin, nainen 2000-luvulla ja vapaaaihe. Vapaaksi aiheeksi valitsin "Perhset lumisateessa" ja tältä ne nyt näyttävät.

440847.jpg

Sitten päätin ryhtyä kiitos korttien tekemiseen Sannalle. Lopulta päätin tehdä kuusi. =) Aiheita ei varsinaisesti ollut, mutta kunhan oli kivaa tehdä ja välillä yritin päästää mielikuvituksen liikkeelle, kuten tuossa perhosissa lumisateessa. Tässä ne kortit nyt sitten ovat:

440855.jpg

Päätin jaotella kortit kuviin pohjavärin perusteella, se ei varsinaisesti ollut teema, mutta ehkä se siltä näyttää. Vasemmalla puolella "Kissan tassu on pehmeä..." ja oikealla "Mustikkapelto tähtitaivaan alla".

440853.jpg

Tässä sitten siniseen väriin sopivasti merihenkistä korttia.

440852.jpg

Ja näihin nyt sitten näytti tulevan tuo raitakuosi molempiin, se vain huusi, että haluan päästä korttiin. Ja tahtonsa sai läpi. =)