Monissa neuleblogeissa on esiintynyt Calorimetryjä. Kun neuloin SNY:n lähettämästä langasta huivia kaveriksi jouluna saamilleni kämmekkäille tulin ajatelleeksi päähineen tarvetta, mutta ajattelin, ettei kaksi kerää lankaa voi mietenkään riittää kaikkeen. Eilen sain neulottua huiviin ensimmäisen kerän lankaa. Huivi olikin yllättävän pitkä ja päätinkin tehdä toisen kerän alusta Calorimetryn, sopivan keväinen ohje kämmekkäille ja keväthuiville. =) Tein omani suomenkielisen ohjeen avulla.

430835.jpg

Ohje: Calorimetry (120 silmukkaa)
Lanka: Lanett Superwash
Puikot:
Kulutus: 15 g

Lisäsin muuten tuonne valmistuneet neuleet sivulle myös langankulutus laskurin. Tällähetkelä lankaa on kulunut 788 g, siis enemmän kuin olen tänävuonna ostanut, joten kaiken järjen mukaan lankavarastoni pitäisi pienentyä. =)

Voih, äsken radiosta tuli Jonna Tervomaan Myöhemmin. Tulee ihan mieleen edellinen työpaikka, jossa lauloimme päivittäin porukalla aina kun radiosta tuli hyviä kappaleita, tuo oli yksi suosikeistamme. =) Ihan tulee ikävä sinne. Nykyisessä paikassa ei ole mitään toivoa, että tuollaiseen apautuneeseen ja iloisen toimintaan ryhdyttäisiin. Saisin varmasti laulaa yksin ja muut vain katsoisivat pitkin nenänvarttaan ja suunnittelisivat soittavansa valkotakkiset miehet hakemaan Lapinlahden sairaalana tai johonkin vastaavaan... Mutta tännepä eivät näe, ja minähän lauloin! Toivottavasti vain radiosta ei tule liikaa hyviä kappaleita. Eilen illalla nukkumaan meno viivästyi 20 minuuttia, koska oli pakko jäädä laulamaan vielä seuraavaakin kappaletta. =)