On taas ollut pitkä postaus tauko, mutta nyt tulee sitten jo päivän kolmas...olisi kiva, jos yhteen postaukseen saisi monta eri kategoriaa, niin voisi laittaa vaikka neuleita ja savoitöitä samaan postaukseen, mutta laitetaan nyt erikseen. Niin, ja lisäsin nyt kommentointiin nuo "tunnistukset".Mitä ne nyt onkaan, kun pitää niitä kirjaimia kirjoitella. Itse inhoan niitä, muttakun rupesi tulemaan spammeja. Ei niitä nyt niin paljon tullut, muttakun niitä ei saa enää manuaalisesti poistettua, niin tehdään nyt sitten näin. Toivottavasti silti jaksatte vielä kommentoida. =)

Nyt siis itse asiaan. =) Ensimmäisessä kuvassa on kahden saven jämistä tehdyt linnut, pesä ja niiden munat. Emolintu ja munat on tehty valkoisesta VM savesta ja pesä sekä isälintu mustasta savesta. Tuosta VM:stä on tehty myös indigon siniseksi lasitettu dreijattu (kolmas dreijaukseni) purnukka. Purnukkaan on tehty myös kellokukkia repäisyvahalla. Ihan kiva kun näkyy tuo saven oma väri.

425542.jpg

Ennen tuon isälinnun ja pesän tekemistä tein mustasta savesta ruusukulhon. Tämä on tarkoitettu keittiöön sipuleiden säilytysastiaksi. Ruusut on tehty värillisellä savilietteellä. Tämäkin on ihan kiva. Tai oikeastaan tämä on yksi parhaiten onnistuneista jutuista tuolla mustalla savella. Olisi pitänyt aikaisemmin keksiä nuo lietteen, mutta eihän sitä kaikkea voi tietää. Ja tekemällä oppii. =)

425543.jpg