Tai oikeastaan kai vain yksi, baletti. Oltiin Kirsin kanssa eilen katsomassa Joutsenlampea, Kansallisoopperassa. Se oli niin kaunista, niin kovin mukaansa tempaavaa ja niin mielettömän keveän näköistä. Ne pienet jalkojen liikutukset ja tepsutukset olivat niin kauniita ja koko tarina kaikkine tansseineen niin kiehtova. En ole ollut katsomassa balettia pitkään pitkään aikaan. Viimeksi joskus 15-20 vuotta sitten, sillon kun vielä itse tanssin balettia. Nyt näitä tanssijoita katsoessani toivon etten olisi lopettanut tanssimista... Haluaisin liihotella pitkin lattiaa samalla tavalla, yhtä kepeästi. =)

Muuten tämä viikko on kyllä ollut melko...mielenkiintoinen? Alku viikosta pesukoneen aiheuttamat vahingot on tullut korjatuiksi, sen jälkeen saimmekin uuden ilmoituksen. Meillä on ulkosinässä tiivisteessä halkeama ja vede seinän sisällä. Nyt sitten alkaa uusi remppa. Jospa saataisiin tämän rempan ajaksi evakkoasunto. Tätä toivon todella tai sitten joudutaan muuttamaan. Tuntuisi vaan niin tyhmältä muuttaa...jos muutetaan samaan taloon, joku toinen muuttaisi kohta tähän kokonaan rempattuun kämppään, lähes epäreilua. Jos muutetaan samalle kadulle, tuntuu tyhmältä pakata tavarat autoon, ajaa 100 metriä ja purkaa tavarat. Lisäksi tämä on kadun siistein talo, joten ei houkuttele. Tai sitten voitaisiin muuttaa muualla, vuokra kasvaisi ja asunto pienenisi...eipä sekään houkuttele, joten nyt todella haluaisin sen evakkoasunnon.

Niin, tiistaina myös kaaduin. Lähdin töihin ihan tavallisesti ja slip, liukastuin keskelle suojatietä kyljelleni. Olinkin juuri sopivasti aamulla laittanut uudet farkut jalkaan... Paluu kotiin, takki pesulaan (sain tänään takaisin puhtaana ja ei niin kovin pahan laskun saattelemana), huivi ja lapaset pyykkiin, laukkua jynssäsin märillä papereilla ja ties mitä muuta. Sekin on onneksi ollut ja mennyt, nyt sevain hihityttää. Odottelen, että reidessäni oleva mandariini muuttuisi mustelmaksi ja tilanne normalisoituisi jalassani. =)

Mitäs sitten vielä, pomo muisti eilen meitä työpaikan naisia tulppaaneilla ja suklaalla. =) Tänään ostin lisää tulppaaneita, jotka hintalapun mukaan olivat 3,90 €, mutta kassakoneen mukaan 2,90 €. Hyvä näin. =) Nyt menen ihailemaan tulppaneitani ja neulomaan. Pitää myös mennä ajoissa nukkumaan, kun viimeyönä meni niin myöhään. Kotiuduin baletista vasta 23.25. =)