Niin, eilen upailin laittaa kuvia niistä yöpöydistä. Tässä tulisi nyt tälläinen väliaikatiedotuskuva. Eli yöpöydät eivät vielä ole täysin valmiit. Vielä pitäisi öljytä ne ja laittaa laatikoihin kahvat, mutta nyt ne näyttävät tältä:

513196.jpg

Eli niissä on takana tollaset loviliitokset, ylhäällä melko iso laatikko ja alhaalla sokkelin päällä pieni taso, jonne voi laittaa vaikka meneillään olevat kirjat ja jotain muuta pientä. Oon kyllä melkosen tyytyväinen näihin. =)

Tänään sitten vietiin kissat ulos. Lassi on nyt ruvennu oikeen todella ulkokissaks. Se juoksenteli tuola ulkona vaikka kuinka kauan ja ihan oikeesti käveli pystyssä. Se ei meinannu hluta tulla takas sisällekään. Sitten jätin oven raolleen ja menin pihalle keräämään edellisten asukkaitten ja muitten toheloitten roskia. Niitähän tuli yks roskapussillinen, tupakkakärry ja iso meitin pihalle lentäny pakkaus paperi. Jossain vaiheessa huomasin, että Lassi oli myös tullu käppäilemään pihalle siitä oven raosta. Kyllä se äkkiä juoksi sisälle, kun huomasi, että näin sen. Ties olevansa taas luvattomilla teillä. Pihalla oli kyllä iloinenkin yllätys niitten kaikkien roskien keskellä. Jossakin pensaassa oli kevään ensimmäiset lehdet tulollaan. Hiirenkorvia oli monessakin pensaassa, mutta yhdessä olivat jo auenneet. Se näyttäis vähän viinimarjapensaalta, mutta se selviää sitten kesällä, että mikä se on. Tässä kuitenkin kuva niistä lehdistä. =)

513224.jpg

Huomenna ajattelin kuluttaa hetken aikaa haravoimalla tuon pienen pihan ja käymällä hätistelemässä huoltomiehiä, että hakisivat ne kaapit pois. Vois sitten jonain tulevana viikonloppuna kylvää pihalle vähän kukkien siemeniä. =)