Kauhea stressi. Nyt se taas iski. Maanantaina pitäisi tulla Vakava-kokeen (eli sen käsityönopettajan ja -tieteen) tulokset. Muo ahdistaa, kun mulla ei ole mitään käsitystä, että miten se meni. Tuola netissä näyttää olevan menossa keskuselua toisten yliopistojen luokanopettajan ja lastentarhaopettajankoulutuksen tuloksista. Melko vähillä pisteillä on noihin koulutuksiin päästy, joten se luo uskoa, mutta toisaalta muo ahdistaa ja tuntuu, ettei mulle voi niin hyvin käydä. Nyt vaan odottelen tuloksia. Tulokset olisi kai valmiina, joten jos rohkaisisi mielensävoisi huomenna soittaa. Julkisia tulosten pitäisi olla maanantaina, mutta en tiedä. Kai ne joskus tulevat kotiinkin. En tiedä. Toisaalta haluaisin tietää tulokset, mutta jos en pääse, haluaisin ehkä mieluummin vielä hetken elätellä unelmia ja toivoa. Ja en haluaisi saada tuloksia tietoon töissä, siis negatiivisia tuloksia. Haluan mieluummin olla sitten kotona ja surra sitäkin rauhassa. Huoh, vaikeaa...

Tänään oli ne eläinlääkiksen kokeet. Koe meni mielestäni paremmin kuin odotin, mutten mie sinne pääse. Se oli tuollainen harjoituskoe. =) Oli aika erilainen kuin edellisinä vuosina. Ei ollut nimeämistehtävää, mutta se oli korvattu lukemisenymmärtämistehtävää muistuttavalla tehtävällä. Se olisikin mielestäni parempi suunta. Enemmän tiedon soveltamista kuin ulkoa opettelua. =)

Ja sitten vielä jotain todella positiivista. =) Sain toukokuun toveriltani Mrs Vsopilta kirjeen. Ei tässä voi ihmetellä...kirjeen sisältö on niin kovin runsas. Täynnä uusia asioita. =) Minulla ei olekaan koskaan ollut tälläisiä vanhan kirjan sivuja, ihanan kellastuneita. Niissä on oma tunnelmansa. =) Ja sitten nuo leppäkertut ja perhoset, tarrat, kortit, paperit ja prinsessavihkonen...ja paljon muuta joille en edes osaa antaa nimiä. =)

610929.jpg