Vastaavan laisen otsikoinnin näin äsken Titin blogissa. Oli pakko kopioida, kun tuli niin mieleen päivän kauppareissu. Sielä parkkiksella meinasi ihmisillä pinna hieman kiristyä. Avon kanssa istuttiin autossa ja vilkku päällä merkiksi, että ollaan menossa siihen ruutuun, jossa olevaan autoon juuri yksi nainen käveli. Istuttuamme paikalla jo minuutin ajan toisesta suunnasta tuli toinen auto ja rupesi vilkuttamaan, samaa ruutua tavoitellen. Nainen siirtyi autonsa kanssa pois ja vielä niin, että päästiin ajamaan siihen ruutuun. Setä vastaan tulevalla autollaan yritti ajaa kylkeen ja soitti torvea. Mulla meni pinna ja näytin sille kansainvälisiä sormimerkkejä. Kun noustiin autosta setä soitti torvea ja nousi autosta ja rupesi huutamaan, että se oli hänen ruutunsa. Oli pakko huutaa takaisin, että oltiin kyllä jo ennen sitä odottamassa sitä ruutua. Oli kuulemma mutissut, että niin varmaan sen jälkeen kun paikalle saapui kolmas auto, jonka kuski nousi myös ulos ja rupesi huutelemaan, että menkää selvittämään välinne jonnekin muualle kuin keskelle ajoväylää. Setä poistui paikalta ja me mentiin kauppaan. Ilmeisesti nuo alennusmyynnit saivat ihmisten pinnat kiristymään, kun vapaita parkkipaikkoja oli melko vähän...

Sain avon ylipuhuttua, että mentiin ruokakauppailun lisäksi käväsemään alusvaateliikkeessä, että sain ostaa olkaimettomat liivit. Ostin sitten kahdet, kun toiset sovittamani olivat 50 % alennuksessa (ja kerrankin löytyi mulle sopivia kokoja). Nyt haluaisin lähtä ostelemaan paitoja, sellaisia olkaimettomia tai selästä avoimia tai jotenkin muuten kivoja ja sellaisia joita ei voi tavallisten rintsikoitten kanssa käyttää. Sellaisia minulla ei ole ollut piiitkäään aikaan. =)

Nyt on taas päivitetty luettujen kirjojen sivua. Ja sain tänään Pauliinalta kaverikesäkuun viimeisen kirjeen. Sisälsi todella kauniin origamikortin, itsetehdyn ATC-kansion ja sen sisällä paljon kauniita kiiltokuvia ja sienikuvioita. =) Kiitos Pauliina!