Niin, mihin se kaikki aika on taas päässyt katoaaman. En ole ehtinyt juuri mitään tekemään ja silti tuntuu, ettei aikaa ole mihinkään... Tai no, tälläviikolla tiedän kyllä minne aika on kadonnut. Olen ollut joka päivä töissä yli kuuteen. On taas töissä se vuoden ainoa kiireinen viikko. Ja tässä sitä sitten ollaan. No, olenpa päättänyt, että saan ainakin nämä ylityöt 200 % takaisin ja pidän siis kahden päivän kahdesta ylityötunnista päivän vapaata. Saan siis pitää ennen lomaa muutaman ylimääräisen lomapäivän. Tai sitten yhden ennen lomaa ja yhden ennen juhannusta tai tai tai...nyt vain mietin minne väliin ne päivät laitan. =)

Niin...no, äsken oli mielessäni noin tuhat muutakin juttua mistä piti kirjoittaa ja niissä oli joku järkevä järjestyskin. Nyt se järjestys sitten hävisi niiden ajatusten mukana... Laitetaan nyt sitten siinä järjestyksessä, kun ajatuksia tulee mieleen...

Eli, ensinnäkin olen saanut ensimmäisen ATC-vaihtoni tehtyä. Siis ensimmäisen henk.koht. vaihdon. Ryhmävaihdoissa olen parissa ollut mukana. Hei, niitäkään en ole tänne laittanut... Siis ensin Vanillan kanssa tehiin vaihto aihein kissa, violetti, lehti, sammakko, herkku, luonto, perhonen, musiikki ja maatilan eläimet. Aiheita oli siis yhdeksän ja jokaisesta aiheesta tehtiin kaksi korttia. Osa aiheista tuntuikin sitten tehdessä yllättävän vaikeilta, mutta kyllähän kaikkiin sain sitten tehtyä kortit. =) Ja näiss korteissa yritin kokeilla erilaisia tekniikoita, mutta sitten rupesivat erilaiset välineet loppumaan ja aikakin on aina rajallista...

657966.jpg
657968.jpg
657969.jpg
657971.jpg

Ja sitten Sanna järjesti jonkun aikaa sitten luonto aiheisen ATC Swapin ja siihenkin osallistuin. Sinne lähettämäni kortit näyttivät tältä.
657972.jpg

Hmm...aivan varmasti mielessäni oli jotain muutakin kuin nämä ATC:t...mutta se hukkui nyt jonnekkin ajatusten virtaan. Ai juu, ainakin yksi kiva asia vielä infottavana. Olen saanut ensimmäisen neuletilauksen. Eräs nainen työpaikallani on kuullut, että neulon ja pyysi minua neulomaan pienen neuletakin, lapaset, sukat ja myssyn. =) Ja neuletakin rintamukseen kirjaillaan firman nimi, jonka nainen omistaa ja joka toimii työpkkarakennuksessani. Nyt olen valinnut mallin ja langat. Sain meinaan itse valita kaiken muun, ainoa ehto oli tuo firman nimi ja toivomus pienestä koosta. =) Nyt vain odottelen, että tämä viikko menisi töissä nopeasti, että pääsisin sitten tekemään tuota neuletta. =)