On taas tuo kuntoilu jäänyt vähälle, suorastaan olemattomiin. Tänään kävin kuitenkin tutustumassa paikallisen kuntosalin tarjontaan. Salin ehdottomaksi plussaksi on mainittava läheinen sijainti. Sinne kävelee hieman alle 10 minuuttia ja pyörällähän matkaan ei sitten juurikaan aikaa kulu. Lupasin huomenna mennä juttelemaan jonkun sedän kanssa hinnoista ja mahdollisuuksista, tänään kävin ihan ilmaiseksi tutustumassa ja kuntoilemassa. Kävin kokeilemassa crosstrainerilla suoritettavaa tuntia. Juu, tuo crosstraineri on se sellainen juoksuvempeles, jossa on sauvat ja jota aikanaan myös tv-shopissa kaupiteltiin. Kiva oli vermes ja siinä tuli hiki. Sanotaanko näin, etten muista koska olisin ohjatulla tunnilla saanut moista hikeä päälle, en tosin muista koskaan hikoilleeni noin paljon. Osaltaan voi johtua siitä, että amatöörinä mulla oli aika paljon vastuksia siinä alussa, kun ei pitänyt olla ollenkaan. Korjasin tilanteen sitten tunnin loppupuolella, kun tajusin mokani. =) Tuntui siltä, että tuo liikunta varmaan auttaisi niihin ongelmakohtiin, noihin sisäreisiin. Sitäpaitsi, se oli kivaa. Ainakin, jos ei oteta huomioon sitä, että jalkapohjat ja varpaat puutuivat pahasti, johtuen vanhoista kengistä, jotka ovat ilmeisesti todella pahasti kuluneet. Pahemmin kuin muistinkaan... No, jos huomenna saan neuvotelta salijäsenyyden johonkin järkevään hintaan, niin sitten rupean varmaan tuola käymään. =)

Haluatteko nähdä vielä jotain. Esittelen kuitenkin. =D Siis tuollaisen laukun, jonka olen aloittanut...hmm...viisi-kuusi vuotta sitten (?) ja jättänyt silloin kesken. Kävin Menitassa silloin kyselemässä hyvää lankaa laukkuun. Kehottivat käyttämään Fritidsgarnia, kaksinkertaisena. Siitä piti kuulemma tulla hyvä ja vahva laukku. Mulla oli valmiina kahvat ja laukun kappale, jonka reunat vain piti ommella kasaan. Olin jättänyt ompelun, koska kassi oli todella harvan oloista. Nyt myöhemmin sitten tajusin, että lankahan on huopuvaa. Tuo pienen pieni informaatio oli jäänyt tädeiltä kaupassa kertomatta. Nyt sitten kasasin kassin ja laitoin sen koneeseen 60 asteeseen pyörähtelemään. Ja nyt on kiva kassi kasassa ja se näyttää tältä:

768004.jpg

Malli: Oma, Helmineuletta kaitaleen ylä ja alareunaan ja muuten sileää. Kahvat on tehty i-cordina. Huovutettu 60 asteessa, kerran.
Lanka: Fritidsgarn, kaksinkertaisena
Puikot: 10 mm
Kulutus: 236 g

Sitten on kesän aikana syntynyt muutama korttikin. Ensin kummipojale synttärikortti. Synttäreiltäkin myöhästyttiin, kun olivat heti saksasta paluupäivää seuraavana päivänä. Herätyskelloni (siis kännykkäni) oli saksan ajassa...vähänkös noloa oli se... Ja sitten vielä edellisenä iltana tehtyyn korttiin oli joku unohtanut kirjoittaa sisälle onnen toivotukset. (Hakkaa päätään seinään...) Kovan onnen kortti on kuitenkin tässä:

768043.jpg

Ja viime viikonloppuna käytiin äitillä. Hän oli tuonut siskonsa ja siskon miehen lähettämiä tuliaisia. Sain sormuksen ja muutamia kolikoita. Uusimman erikoiseuron, kaksi Oulun vuosijuhlarahaa (toisen oli täti painanut ja toisen hopeisen tädin mies) ja kolme vanhaa saksalaista kolikkoa. Nuo saksalaiset olivat peräisin natsi-saksan ajoilta ja niissä on Hitlerin kuvat toisella puolella. Pala elävää historiaa, ei ehkä siitä parhaasta päästä, mutta todellista historiaa. Kiitokseksi tein kortin, jonka taakse kiitokseni kirjoitin:

768046.jpg

Tässä nämä tällä kertaa. Ensikerralla sitten jotain muuta. Muistin tuossa juuri, että minulla on aika paljon esittelemättömiä keramiikkatöitä. Voisin yrittää niitä kuvailla seuraavaa postausta varten, katsotaan kuinka käy. =)