Nyt on sitten tänä viikonloppuna liikuteltu kinttuja, laitettu jalkaa toisen eteen. No, on me autoakin liikuteltu, eikai sitäkään pidä unohtaa, mutta siis lauantaihin. Lähdettiin aamulla asuntomessuille, Hämeenlinnaan. Ajeltiin sinne ja jonotettiin ensin bussiin (mahduttiin neljänteen) ja sitten jonotettiin pääsylippuja ja sitten jonotettiin taloihin. =) No, onneksi suurimpaan osaan taloista ei juurikaan tarvinnut jonottaa. =) Käveltyä tuli paljon ja portaita tuli kiivettyä todella paljon. Ja jäätelöä tuli syötyä muutamia kappaleita. =D Muutamia kivoja ideoita tuli. Aion niistä ehkäpä joitakin toteuttaa. Jos joku pääsee todella toteutukseen, niin siitä sitten tänne kuvia. =) Muutamia muistinvirkistys kuvia otin kännykällä, mutta eiväthän ne pimeähköissä sisätiloissa otetut kuvat kovin kummoisia ole. Yhtä lukuunottamatta kaikki kuvaamani kohteet sijaitsivat kylpyhuoneissa. =)

Messujen jälkeen käytiin syömässä avon vanhempien luona asuntovaunulla, kun lähtivät ennen meitä asuntomessuilta laittamaan ruokaa ja vahtimaan avon pikkuveljeä ja tämän kaveria. Aulanko oli kyllä kauniiden teiden päässä. =) Ja sitten käväistiin avon mummon veljen luona Hyvinkäällä.

Tänään sitten, koska jalat eivät vielä olleet kipeytyneet eilisestä, lähdettiin "aamusta" Nuuksioon. Olin kovasti lähössä jo kahdeltatoista, mutten saanut avoa ylös ja liikkeelle ennen puolta kolmea. Käveltiin Nuuksiossa sitten Korpinkierros. Matkaa kertyi siis noin 8 km ja aikaa kävelyyn kului 1 tunti 55 minuuttia. Matka oli melkoisen mäkinen ja haastava, mutta ehdottomasti oli ihanaa. Aurinko paistoi, oli lämmintä, kauniita maisemia, ei hyttysiä, saatiin olla kahdestaan... Ehdottomasti mennään uudestaan. =) Matkalla pysähdyttiin vielä syömään eväitä. Ensi kerralla voisi ottaa hieman enemmän juotavaa mukaan, mutta muuten kaikkea oli juuri sopivasti. =) Ja juoma puolikin korjaantui kun päästiin takaisin erätuvalle ja täytettiin vesipullo. =) Kuvia ei tältäkään reissulta ole tarjota, vaikka kameraan juuri ennen matkaa paristot vaihdoin ja mukaankin sen muistin ottaa. En vain muistanut kuvata. =D