Ensin meinasin tähän postaukseen kerätä kaiken laisia epämääräisiä mökkikiva otoksia. Sitten totesin, että eiköhän me olla kaikki kanttarelleja nähty, joten päätin jättää ne kuvat tonne varastoihin. Seuraavaksi ajattelin, että lienee ehkä parempi olla jakamatta kaiken kansan kanssa millaisen limaisen etanan kaivelin kaivosta. Että niittenkin pitää joka paikkaan tunkea. Ainakin sateisina kesinä meidän kaivosta saa ihan työkseen kaivella todella suuria ja limaisia etanoita. Ovat niitä pitkiä ja kuorettomia ja todella kovia vaikka muuta voisi kuvitella... No, mökillä myös harrastettiin maalaamista, otsikon mukaisesti sitä sinistä. Punaistakin olisi ollut tarjolla, mutta aika loppui kesken. Tässä tämä maalari, niin ja tuo on se huussi, joka rakennettiin tänä kesänä.

790581.jpg

Sitten, jossakin välissä meidän takapihalle on ilmestynyt kasvi. Tai siis kukka. Näillä seinillä kasvaa jotakin tuollaista köynnöskasvia ja tässä meidän kohdalla se rehottaa, kun keväällä poisteltiin kaikki huonokuntoiset oksat. Lisäksi tuossa rehottaa joku kukkaköynnös. Mahtaakohan joku tietää mikä se on lajiaan? Nätti se on ku mikä. Siinä on jo nyt todella paljon kukkia ja ihan mielettömän paljon nuppujakin (kaikki nuo pienet valkoiset pisteet). =)

790602.jpg

Niin, ja mitäs sitten...jotain mulla vielä oli mielessä, mutta ei nyt tule. Telkkarista tuli tosin juuri risteilymainos "Mitä ne kirahvit tekee joilla on korkean paikan kammo?" Sitä en tiedä, mutta mieleeni tuli assosiaatio tai ehkäpä aasinsilta päivän Iltalehden tärkeimpään uutiseen. Siihen, kuinka kameli puri aasin kuoliaaksi. Kivaa olla lasten kanssa katselemassa Korkeasaaressa eläimiä, jos yhtäkkiä toinen eläin listii toisen lasten silmien edessä. Tosin onhan se opettavaista, luonnon realiteetit ja samalla opetus "älä kiusaa itseäsi isompia". Jep, jep...nyt ennenkuin paljastan lisää älyttömiä mielleyhtymiä niin siirryn tekemään jotain muuta. Kirjoja on taas tullut luettua ja niitäkin tuonne päivittelin...