Tänään mentiin taas käymään Jumbossa ja pitkästä aikaa ajeltiin sinne kehää pitkin. Kehä kolmosen ja Tuusulan väylän risteyksessä on joku käynyt niittämässä heinän ja tehnyt heinäseipäitä. Siis ihan oikeita heinäseipäitä. Niitä oli kahdella teiden välikaistalla ja aika paljonkin vielä. Aika hienoa, että näin keskellä kaupunkia (tai oikeastaan pääkaupunkiseutua ajatellen keskellä ei mitään) on tuollaista perinteikästä kulttuurimaisemaa. Ja osittain tuo on varmasti jonkun kulttuurimaiseman tai ötököiden (perhoset, luteet, kuoriaiset) suojelemista varten, että niille saadaan elinalueita, kun kaikki maa muuten on hyötykäytössä. =)

Sannalta sain tänään kunniamaininnan:
807875.jpg

Haluaisin tämän jakaa Matamille, Thiirelle, Heinille ja Rintille. Teillä on kaikilla mielenkiintoiset ja mieliin painuvat blogit. =) (Onhan muillakin, mutta nämä nyt tällä kertaa.)

Sannalta sain tänään myös synttäriyllärin. Paljon tuli taas uusia askartelutarvikkeita (papereita, nauhoja, kiiltokuvia, tarroja, haaraniittejä ja ihania auringonkukkia). Kiitos Sanna!

807888.jpg

Lisäksi Myy kävi tänään meillä kylässä. Toi itse meille synttäripullat (onneksi, koska en todellakaan ole ehtinyt leipomaan) ja sain vielä synttärilahjan. Ihania askartelutarvikkeita. Sinisen leimasinvärin (jollaista minulla ei vielä olekaan), kukka leimasimen ja kohojauhetta (jota olen halunnut kokeilla, mutta en ole koskaan raaskinut ostaa). =)

807884.jpg

Sokerina pohjalla on SNYni lähettämä paketti. Eilen tuli se lappu, että saan noutaa postista suuren kirjeen. Mietin silloin, että voisiko olla niin, että SNYni on osunut paketin kanssa näin sopivaan aikaan, mutta sitten yritin toppuutella itseäni ja ajatella, että se voisi olla myös vaikka kesäkuussa tilaamani Ariel pesupallo... Sain kuitenkin postista kauniin kirjeen, sinisen unikkokuoren. =) Ei siis varmasti mitään Arielilta. =D Hetken pakettia tutkittuani sain selville, että se on SNYltäni. Mieleni teki istua läheiselle puistonpenkille ja avata paketti heti (minäkö lapsenmielinen?). Tulin kuitenkin kotiin asti ja avasin kirjeen vasta täälä. Yllätys oli suuri, kun sain SNYltäni myös synttärikortin. Hän on siis todella tarkasti tutustunut blogini sisältöön, että on tuollaisenkin yksityiskohdan täältä löytänyt. =) Ja paketin sisältö sitten. Aivan ihana!

807890.jpg

Tämä Marks & Kattensin lanka on minulle täysin uusi tuttavuus. Vaikuttaa todella ihanalle langalle, siinäkin on alpakkaa. =) Mietin tässä juuri, että riittäisiköhän lanka pipoon, lapasiin ja huiviin. Saattaisi riittääkin... =) Kyselit myös, että olenko kokeillut tätä Dropsin alpaca lankaa. En ole vielä ehtinyt (kuinka noloa) vaikka keväällä kaksi kerää valkoista ostinkin. Tämä violetti sopii kuitenkin todella hyvin niihin valkoisiin lankoihini, joten taidan neuloa niistä jotakin yhdessä. Olisi kiva kokeilla tehdä sormikkaat ja siihen tämä lanka olisi juuri sopivan paksuista. Ja itseasiassa ostinkin juuri saksasta sopivan kokoiset sormikaspuikot (ainoani) tälle langalle. =) Salmiakeista osa on jo päätynyt parempiin suihin (onneksi omaani) ja teet tuoksuivat aivan mahtaville. Heti kun ilmat hieman kylmentyvät (tosin toivottavasti ei ihan pian, rakastanhan aurinkoa) niin siirryn haistelemisen lisäksi myös maistelemiseen. =) Kiitos tuhannesti SNYni! Tämä oli todella ihana yllätys!

Niin, ja kiitos nyt vielä kollektiivisesti kaikille, jotka ovat minua lahjoin ja kommentein muistaneet! =)

Niin, avo lupasi minulle lampun lahjaksi. Tarkisti vielä, että haluanhan edelleen sen lampun, jota olen pari vuotta kuolannut. En ole lamppua aikaisemmin saanut, koska se on kalliimpi kuin meidän kaikki muut lamput yhteensä. Tänään mentiin sitten lamppua hakemaan...olivat loppuneet...ei ollut enää edes mallikappaletta jäljellä. Huomenna avo varmaan käy katsomassa lampun nimen ja soittelee mökkipaikkakunnan kauppaan, josko sielä vielä olisi lamppua. Kierreltiin kyllä katselemassa, josko löytäisin muita mieleisiäni. Löysinkin yhden, se on vielä kalliimpi. Tuo tänään löytämäni yksi lamppu, jonka voisin haluta maksoi 450 €. Hieman on siis kallis lampuke... Jos ei muita löydy, niin avo voi ostaa yöpöydän valot, jotka myös olen löytänyt. Nekin vain kuuluvat sarjaan ovat yhdessä lähes yhtä kalliit kuin muut lamppumme yhteensä (ovathan lamppumme Ikeasta, alennuksesta tai jostakin muusta vastaavasta). No, kerron sitten kun saan avolta sen synttärilahjuksen. =)