No juu, tähän on tietysti lukemattomia vastauksia, mutta nyt muutamana aamuna pinna on kiristynyt ja ällötys kasvanut ällötys maksimus lukemiin, kun bussissa tai junassa jollakin lähipenkillä joku eukko jyystää purkkaa turpa auki. Kauhea litinä ja lässytys kuuluu vain jatkuvasti ja kun se eukko (satunnainen keski-ikäinen akan ketkule) märehtii siinä sitä purkkaansa leuat väkkyränä heiluen ja välillä turpa auki niin että näkyy posken sisäpinta tai kitalaki, niin vähemmästäkin alkaa oksennurefleksi käynnistymään.

Taas tänä aamuna moinen akan irvikuva istui käytävän toisella puolella viereisellä penkillä. Harkitsin vakavasti, että olisin kaivanut laukustani purkkaa (olisin saattanut toteuttaa, jos sielä sellaista olisi ollut) ja mennyt istumaan siihen eukon edessä olevalle tyhjälle penkille ja ruvennut jyystämään sitä purkkaa sitten samalla tavalla, ehkäpä volyymiä olisin lisännyt muutamalla asteella. Olisikohan eukko tajunnut vinkin? Epäilen...

Yhteen vetona: purkkaa saa syödä, pitääkin, sehän on terveysvaikutteista, mutta turpa kiinni silloin. Sama pätee kaikkeen muuhunkin syömiseen. =)

 

Olisikos sitten jotain muuta...ei mitään ihmeellistä. Töissä, ei ole mitään tekemistä, mutta kotona on kahta nyöriä vajaa neulesetti, jonka saatan esitellä jo tänä iltana. =)