Niin, Sanna minut joskus aikaisemmin haastoi kertomaan seitsemän asiaa itsestäni... Lupasin silloin siihen vastata, mutta tässä sitä edelleen ollaan. Ette siis ole vieläkään saaneet lukea paljastuksia. Nyt kuitenkin kun olen jo sen aloittanut (paljastin Hallattaren blogin kommenteissa asioita), niin päätin jatkaa samalla linjalla, kun kerran on alkuun päästy. Samoja juttuja tosin osin aion tännekin laittaa. Ja ällös peljästy, en aio haastaa ketään, kun lähes kaikki halukkaat ovat tähän varmasti jo vastanneet. Ja jos eivät ole, voivat vapaasti vastata tämän luettuaan. =) Eli siis, tämähän julkaistui jo keskeneräisenä, mutta nyt loppuun se oikea tekstiosa. =)

  1. Rakentelen aakkosista (siis niistä karkeista) sanoja ja nimiä. Sanan pitäisi mielellään koostua useammasta väristä ja sitten se syödään kerralla.
  2. Dominot (siis ne keksit) pitää halkaista ja syödä se mäihä (kreemiksikin sitä kutsutaan) ensin ja sen jälkeen vasta herkutellaan keksillä. Sama pätee vohveleihin. Myös keksit joiden päällä on kuorrutetta, kuten Doorikset (ovat muuten lempparikeksejäni)ja karnevaalikeksit, kokevat ensin kuorrutteen nuolemisen ja vasta sitten keksin syömisen.
  3. Juttelen lenkkeillessäni (tai muuten tylsistyneenä tai ihan muuten vain huomaamattani) näkymättömän kaverin kanssa, usein englanniksi. Tai kävelyllä minulla on usein mukana mielikuvituskoira. Ehkä pitäisi hankkia oikea, että voisi jättää mielikuvituskaverin kotiin. =)
  4. Koen ahdistavina kaikki sosiaaliset tilanteet, joissa en tunne muita osapuolia. Tällöin useinmiten sulkeudun ja jään tarkkailijan rooliin, enkä sano sanaakaan.
  5. Teen aina vähintään muutamaa asiaa kerrallaan. Paras esimerkki tästä lienee ruoanlaitto, neulominen ja telkkarinkatselu yhdistettynä. Minusta tuntuu, että aina pitäisi olla jotakin tekemistä, niinpä turhaudun usein töissä, koska sielä ei ole mitään tekemistä (ainakaan järkevää, koko viimeviikon olen sulatellut pakastimia).
  6. Muistan asioita musiikin avulla. Koulussa kokeissa lauleskelin mielessäni jotakin kappaletta, jonka olin kuullut kokeisiin lukiessani. Musiikki soi päässäni kysymystä lukiessani ja taukosi kirjoittamisen ajaksi ja heti kun kirjoittaminen loppui musiikki alkoi samasta kohtaa mihin se jäi kirjoittamista aloittaessa. =)
  7. Ja jotta outous, kaikessa todellisuudessaan, maksimoituisi niin kerrottakoon vielä, että katselen pilviä ja haen niistä muotoja. Suurin osa pilvistä näyttää joltakin (nalle, kukka, perhonen) ja toisinaan peräkkäin lipuvista pilvistä saisi vaikka tarinoita.
Ah, lisäbonuksena, jos tänne asti luit, kerrottakoon, että autossa matkustajana ollessani laskeskelen teiden varsilla olevia tolppia tai haen (ja lasken) vastaantulevista autoista valottomia autoja tai jotakin muuta vastaavaa. =)

Tänään oltiin työporukalla viettämässä 3:n B:n bileitä. Siis kolmia synttäribileitä kerrallaan. Kahdella työkaverilla oli synttärit heinäkuussa loma-aikaan, joten niitä ei silloin voitu juhlia, ja minulla on synttärit huomenna. Neljännes vuosisata tulee täyteen (siis 25 vuotta). Käytiin näiden bileiden kunniaksi keilaamassa ja syömässä. Pasta oli kyllä hyvää ja keilaaminen kivaa. Työkavereilta sain kortin ja kukkia, kas näin:

804988.jpg

Tänään oli posti tuonut kortit myös isältäni ja äidiltäni ja lisäksi oli lappu, että saa huomenna mennä hakemaan postista ison kirjeen, joka ei ollut mahtunut postilaatikosta. Huomenna siis kierrän postin kautta kotiin. =)