No niin, viimeistä postausta viedään tälle päivälle. Tätä ennen on tänään postattu siis jo sukista, lasinpuhalluksesta ja keramiikasta. Kannattaa käydä katselemassa, jos joku aiheista kiinostaa. Tai vaikka ihan muuten vaan. ;)

Elikkäs siis, itse otsikon aiheeseen. Sain Esteriltä haasteen ja lauantaina otin kuvankin, mutta ei vain ehtinyt kirjoittelemaan sen lasinpuhalluksen lomassa. =) Tässä se sitten kuitenkin tulee:

"Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa jne.) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

985522.jpg

Hieman ankeaa on tuola meidän pihallamme, jotten sanoisi. Eipä tämä muutenkaan mikään kauneuden huippu olisi, mutta harmaa syksy, puista ja pensaista karisseet lehdet ja pihan perälle jätetty sininen roskalava kyllä kruunaavat näkymät. ;)

Sitten voisin haastaa mukaan Sannan ja Tanjan.

Sain Esteriltä myös viimeviikon toverikuun kuoren. Ihania juttuja oli taas kuoressa. Erityisesti nuo vaaleanpunaiset kukat ovat kivoja, samaten vaaleansininen harso. Niitä tykkään käyttää paljon. =) Ja nuo Esterin itse tekemät (?) tarrat ovat myös todella hienoja, tiedänkin jo minne olen ainakin osan laittamassa. =) Kiitos Esteri!

985563.jpg

Sitten ajattelin vielä haluta jakaa kanssanne kuvan Lassista joka illalla taas tuhnutti kuonoaan kainalooni. Sillä on tapana tulla syliin, tunkea kuononsa kainalooni, puristella käsivarttani kyynärtaipeesta kynsillään ja pitää valtavaa tuhisevaa ääntä. Aina välillä avon kanssa naureskellaan sille, koska sitä ääntä ei voi olla kuulematta. Toisinaan on jopa pakko laittaa telkkaria kovemmalle, kun toinen tuhnuttaa niin kovaan ääneen. =)

985572.jpg