No niin, saanko esitellä, vihdoinkin valmistunut vauvan asustesetti. Tai tuntuu siltä, että vihdoinkin, koska olen nyt tehnyt niin paljon tilaustitä, että tuntuu siltä, että on pakko saada tehdä jotain kivaa ihan vain itselleen. Seuraavaksi tavoitteena onkin tehd lapaset/pipo/kaulahuivi/jotain muuta itselleni. =)

Tässä kuitenkin se asustesetti. Se on melko samanlainen kuin edellinenkin, mutta tässä on enemmän violettia. Ihan vain siksi, että halusin tehdä hieman erilaisen. Tämä osa selittää myssyn ja sukkien lisäraidan. Sitten tein paitaa, vähän lisää violettia hihojen raitoihin ja sydänkuvioon. Nappilistat ovat violetit, koska valkoinen lanka loppui kauluksen jälkeen. Tämä selittää myös sen, miksi lapaset ovat kokonaan violetit. Nyörien valkoinen lanka onkin sitten eri lankaa, sitä mitä kotoa sattui löytymään, eli Novitan Nallea.

952096.jpg

Malli: Takki: Oma yhdistelmä eri malleista
            Pipo: Novitan Wool kerän ohje
            Sukat: Neuleita perheen pienimmille kirjasta
            Lapaset: Kaspaikan sivuilta
Lanka: Sirdar Snugly
Puikot: 3 mm ja 3½ mm
Kulutus: Takki: 97,0 g
               Pipo: 32,9 g
               Sukat: 28,6 g
               Lapaset: 13,5 g
               Yhteensä: 163,0 g

Eilen sain Esteriltä Toverilokakuun paketin. Kiitos tästä Esterille oikein kovasti! Tykkäsin kyllä paljon, etenkin tuo Esterin tekemä Maze book on todella hieno. =) Se on selvästi tarkoitettu vain spesiaalien asioiden kirjaamista varten. Eihän sitä voi millä tahansa sotkea. =)

952099.jpg