Tänään sen tein. Päätin heti aamulla, että tänään testaan uutta ulkoilupukua ja sadetta ja tuulta uhmaten menin ulos. Avo ei kyllä suostunut tulemaan mukaan vaikka kaks tuntia aamulla sitä kärtin. Vielä viimesenä sanoin, että meen nyt pukemaan ulkovaatteet päälle, viimeinen tilaisuus lähtä mukaan. Ei onnistunut ja ovelta huutelin, että otan kännykän mukaan, jotta voi soittaa ikävissään. Sitten se vielä kehtas ihmetellä, että mihin oon menossa...

Ulkona oli kyllä mukavan virkistävä ulkoilusää. Tuola pellonlaidassa oli kivaa kävellä ja katella niitä muutamia muita hulluja, jotka oli saman asian vuoksi ulos raahautunu. Kengät vaan kastusivat, kun menin seisoskelemaan lumikasaan. Juu, sillekin on selitys... Sen lumikasan takana oli paikallisen siirtolapuutarhan ilmotustaulu. Koko kesän ja syksyn oon katellu sitä puutarhaa, et haluisin oman tilkun ja nyt ekaa kertaa löysin sen ilmotustaulun, kun uskaltauduin kokeilemaan uutta peltotieltä erkanevaa polkua. Otin sitten numeron ylös, jotta voisin vaikka ens viikolla sinne soitella ja kysellä, että millon niitä tilkkuja saa varata. Ei meinaan ollu kallistakaan. Makso 22€/aari ja mielestäni se oli vuosmaksu. Ja tuo pelto on vielä tossa ihan kulmantakana. Kävellen alle vartin matkan päässä. Sielä vois sitten keväällä käydä muutamana viikonloppuna istuttamassa siemeniä ja taimia ja sitten kesällä iltasin tai viikonloppusin kävelyn yhteydessä vähän kitkemässä rikkaruohoja ja keräämässä satoa. Näen jo sielunisilmin itseni sielä pellonlaidassa aurinkoisena kesäpäivänä. Mutta entä jos tulee taas sateinen kesä? Se ei voi enää olla mahdollista. Pakko paistaa. =) Sitäpaitsi, viimekesänäkin oli ihan kiva. Eli en mä ihan mitään inkkarikesää vaadi. Sitä tietty toivoisin, mutta en vaadi. =)

Huomenna kyllä ajattelin taas mennä kävelylle. Pitää kokeilla joitain tosi vanhoja talvikenkiä, jos ne vaikka ei vuotais. Ens viikolla kyllä vois mennä käymään kauppareissulla taas kenkäkaupoissa. Olis hyvä löytää jotku kunnolliset kengät, mielellään varmaan jotkut goretexit... Saas nähä kuin käy. =)