Käytiin vielä lopuksi kattomassa avon mummoa ja pappaa. Sen mummo on ollu pitkään tosi huonossa kunnossa, mutta nyt sen pappa on menny vielä huonompaan kuntoon. Täytyy toivoa, että avon papan ongelma oltas nyt löydetty, kun hän on nyt käyny jossain kokeissa. Hän kun on pyörtyny viimeaikoina aika monta kertaa. Avon pappaan verrattuna mummo alko olemaan hyvässä kunnossa vaikka hän onkin oikeasti tosi huonossa kunnossa.

Sitten lähdettiin ajelemaan kotia päin tuolta Turun suunnalta. Sain vihdoin taas ajaa. Olis kyllä kiva joskus ajaa tuo reitti valossallakin. Ens kerralla, ku mennään käymään tuolla avon vanhempien luona niin haluan ajaa sinne. Haluun meinaan mielummin ajaa valosalla. On tosi inhaa ajaa pimeellä, kun vastaantulijoiden valot häikii. Ja samoin niitten takaa tulevien ja ja ja...joo, en vaan kauheest tykkää ajaa pimeellä, mutta mieluummin pimeellä ku ei ollenkaan. =)

Nyt sitten katon ton Amazing racen loppuun, meen suihkuun ja nukkumaan. Alkaa väsyttämään jo kovasti, kun ei oo kahteen viimeyöhön ja koko viimeviikkoon saanu nukuttua kunnolla. No, kyllä tämä tästä. =)