Tuossa keväällä olin luetellut erilaisia juttuja, mitä pitäisi parantaa tuossa pyöräilyssä. Keväällähän hommaa hankaloitti uusi pyörä, joka ei ollut tuttuja turvallinen, kuten vanha pyöräni, jota olin käyttänyt jo 12 vuotta (samperin varas). Kevään lista:

   1.  Löydä hyvä ajoasento
   2. Osta matka/nopeusmittari pyörään
   3. Kohota kuntoa
   4. Opettele käyttämään vaihteita
   5. Käy pyöräilemässä useammin
   6. Rupea polkemaan pidempiä matkoja

Nooh, jos tuota sitten lähtee purkamaan tuolta alusta. Ajoasentoon olen tottunut, se on ihan hyvä. Ei varmasti optimaalinen, mutta ihan hyvältä se tuntuu. Ei ainakaan tule mikään paikka kipeäksi. =)
Tuo mittari ostettiin, sattui vaan sitten tulemaan saman merkkinen, mutta "huonompi" mittari kuin vanha. Uudessa mittarissa ei ollut niitä kaikkia ominaisuuksia, jotka vanhasta löytyivät. Koska varas sai mukaansa vain anturiosa, päätin testata toimisiko vanhan mittariosa uuden mittarin anturilla ja koska toimi, on käytössä vanha mittari ja saan pyöräillessä kaiken sen datan mitä haluankin. =) Kuntoakin on vähän kohotettu, ainakin on kaksi vähän pidempää lenkkiä tullut tehtyä eikä kamala tuskan hiki ole iskenyt, kyllä se tästä. Kunnon kohotusta tosin pitää jatkaa edelleen. =) Se ei varmaan koskaan tule loppumaan...toivottavasti...koska sitten on vaan lopetettu liikunta, mitä sillä kunnolla on väliä ajatuksella tai jotain... Nooh, vaihteitten käyttö...se sujuu nykyään kyllä ihan hyvin. Aina välillä vain huomaa kääntävänsä väärään suuntaan tai ainakin suunnittelevansa sellaista. Välillä se vaihtaminen sujuu ihan ajattelematta, toisinaan siihen vielä pitää oikeasti keskittyä. Pyöräilemässäkin on käyty useammin ja pidempiä matkojakin. Tosin tuo useammin loppuu taas pian, kun syksy tulee. Talvella ei oikein viitsi polkea. Pidempiä matkoja olisi kyllä kiva polkea, pitää ottaa kartta käteen ja tutkia erilaisia mahdollisuuksia. Pakko täältä on johonkin voida polkea sellainen sopiva matka. Ennen Järvenpäässä oli helppoa lähtä sopivalle pyörälenkille. Lähti vain järven ympäri polkemaan, matkaa kertyi 24 km. Nyt jos polkee järvelle vaikka pidennettyä reittiä, niin matkaa tuli vain 10 km. Pitää kai käydä pyöräilemässä jossain Sipoossa tai Keravalla, muuten joutuisi polkemaan isojen teiden varsilla ja se ei kauheasti houkuttele. Rekat eivät ole parasta mahdollista maisemaan... =D Ehkä tästä pitäisi vetää se yhteenveto, että sama homma samoilla tavoitteilla jatkuu edelleen. Onneksi on hyvät kelit niin on helpompi jatkaa. =)