Käytiin tänään taas kävelyllä. Ei siinä kai nyt enää mitään niin järin ihmeellistä, mutta muistinpa ottaa kameran mukaan. Huomasin vain äsken kuvia tarkastellessani, että kameran linssissä on varmaan joku tahra ja niinpä näkyy olevan. Täytyy yrittää putsata se jollain. Laitan tähän nyt kuitenkin muutaman kuvan. =)

Ensin golfkentän laidalla oli kukkia ja kukissa lenteli ödögä.

592802.jpg

Sitten päästiinkin palstojen lähelle (sielä muuten oli paljon ihmisiä töissä) ja sielä leppäkerttu tallusteli pitkin tietä. Innostuipa mokoma vielä kurkottelemaan kameraa kohden:

592803.jpg


Ja sitten itse otsikon aiheeseen. Olen jo pidempään naureskellut pihalla olevalle liikennemerkkipylväälle, johon joku on kekseliäästi kirjoittanut sen, mitä tuo kasa voisi muistuttaa. Nykyajan totemipaalua. =)

592804.jpg


Voisinpa laittaa nyt tähän samaan postaukseen muutamia kuvia, kun kävin maanantaina sateella kävelyllä. Silloin ei ollut mukana oikeaa kameraa (mikä olikin se syy, miksi olen päättänyt jatkossa ottaa kameran mukaan). Olisi ollut ihanaa ottaa kuva sateella pellolla huudelleesta fasaanista, joka samalla isotteli levittelemällä siipiään, mutta oli niin kaukana, ettei sitä olisi kameran kuvassa näkynyt... Tässä kuitenkin kuva pellosta:
592824.jpg

Mielestäni tuo peltomaisema oli todella kaunis. Tielläkään ei liikkunut juuri ollenkaan autoja. Linnut lauloivat ja muutenkin oli ihanaa. Pitäisi ehdottomasti ulkoilla enemmän sateellakin. =)
Lisäksi näin ulkona kevään ensimmäisen etanan, josta en sitten saanut hyvää kuvaa... Ihmettelin kävellessäni, etten nähnyt yhtään kastematoa. Seuraavana päivänä avo oli ulkoilemassa sateella. Hän oli kuulemma nähnyt monta, joten ehkä ne olivat vielä talven jäljiltä niin syvällä mullassa, etteivät kerenneet tulla moikkaamaan minua. =)

592822.jpg