Tänään pääsin taas livahtamaan töistä ajoissa, kohteena tosin ei ollut hiekkaranta tai muu vastaava vaikka kovasti mieleni olisi tehnytkin. Menin käymään sielä taidehistorian kurssin kokeessa. Meni mielestäni ihan kivasti ottaen huomioon kuinka paljon pystyin lukemaan. Sain kirjotettua 2½ sivua tiivistettyä tekstiä gotiikan ajan taiteesta ja arkkitehtuurista. =)
Kun tuo tentti nyt sitten oli Arabianrannassa niin tietenkin suuntasin kulkuni kohti Arabian tehtaanmyymälää. Ostin sieltä sitten kaksi kappaletta vaaleansinisiä pieniä kartiolaseja (tulivat niitten kahden Fairypullo kytkylasin kaveriksi), neljä kappaletta Aino Aallon jälkiruokakulhoja, sellaisia kirkkaita ja sitten vielä neljä kappaletta savonian mehulusikoita, sopivat täydellisesti ison kaakaomukin/lasin sisällön sekoittamiseen. =) Teki mieli ottaa noista astioista Iittalan sivulta kuvat, mutta luovutin, kun ei tuo Aino Aallon kulho halunnut tulla, mutta nuo on kaikki niin perinteistä Suomalaista muotoilua, että kyllä te kaikki tiedätte.
Kotimatkan akua jouduin sitten odottelemaan ehkä Helsingin huonoimmalla bussipysäkillä. Sillä, joka on siinä Lahden tien alkua ennen keskustaan päin mentäessä. Pysäkki on ison tien vieressä ja takana on iso meluaita. Pysäkillä on myös katos. Tämä tarkoittaa sitä, että pysäkillä (tai siis kadunpätkällä) ei ilma vaihdu ollenkaan, roskia lentelee ilmassa niin, että silmiin sattuu ja tietenkin aurinko paahtaa pysäkille. Siinä on ihan mielettömän tukalaa seistä ja odottaa bussia, etenkään kun pysäkillä mitään aikatauluja ole... Mietin aina jokaisen epäkelvon bussin lähestyessä, että pitäisikö pysäyttää se ja matkustaa se yksi pysäkinväli, että pääsisivät bussissa kiireessään istuvat kiroamaan pysäkinvälinmatkustajaa. Seuraava pysäkki olisi jo sijainnut aukealla paikalla metsän laidassa, ah siinä olisin bussiani niin paljon mieluummin odottanut. Olisin vaikka saattanut odottaa sitä lähelle kotia menevää bussia, nyt menin ekaan tänne päin tulleeseen ja kävelin istten tuolta naapurikaupunginosasta. Ei se sinällään haitannut. Ihan kiva saada vähän liikuntaa ja kävellä lämpimässä. =)

Niin, olenhan mä tänään käyny palstallakin. Kastelin ensin kaikki kasviparkani ja sitten kuokin herneet, punajuuret ja kukkakaalit. Nyt on siis puolet maasta hoideltu. Huomenna ehkä sitten käyn läpi porkkanat ja sipulit ja jos oikeen innostun, niin myös ne palsternakat. Toivottavasti tuon kuokkimisen seurauksena tulisi lisää kukkakaaleja. Nyt niitä taimia taitaa olla vaan viisi ja eihän viis kukkakaalia riitä mulle alkuunkaan. Ens kesänä täytyy  kyllä kylvää paljon enemmän kukkakaalia. =)