Tänään ne eilen alas otetut verhot sitten pestiin ja kuivattiin kuivausrummussa. On se epeli väline. Lähes kaikki karvat katosivat. Ja ne vähät karvat mitä siihen jäi oli kaikki muutamana siistinä pallona. Tuollainen vehje saapuu meille heti, kun muutetaan omaan kotiin, jossa toivottavasti on kodinhoitohuone. =)

Verhot peseyty oikeen mukavasti, mutta mutta. Tuo aurinko on tietenkin päässy tekemään tehtävänsä. Verhot on vaan kaks vuotta vanhat ja tumman violettia kangasta. Nyt se auringon puolella ollu kangas on ihan haalistunu ja raitanen. Nooh, on tossa tietty se hyvä puoli, että saa sitten tulevaisuudessa hyvän syyn ostaa uudet verhot. =) Tykkäsin kyllä noista tosi paljon ja tulivat kalliiksikin, kun jouduin ne sillon ompeluttamaan kangaskaupassa. Seuraaviin voi sitten ostaa vähän kalliimpaa kangasta, kun ompelun vo hoitaa itse. =)

Ja nyt tähän päivän ja blogin piristeeksi kuva molemmista kisuista. Kerrankin saatiin molemmat samaan kuvaan. Sitä ei oo tapahtunukaan ku kerran aikasemmin, muuton jälkeen pojat tykkäsivät maata tiskikoneen päällä. Oli se villa esillä, eikä oltu vielä saatu reikiä kaappien seiniin, että oltas saatutiskari omaan syvennykseensä. Siinä oli pojille lämmin ja mukava paikka köllötellä. =) Mutta nyt siis se kuva. Kuva on otettu, kun pojat istuivat ikkunalaudalla kattelemassa isoa lintuparvea. Molemmat tuijotti, päät pyörivät ja hyvä kun ei silmät pudonnu päästä... =D

35474.jpg