Nyt mulla on sitten virallista sairastuslomaa. Kävin tänään paikallisessa arvauskeskuksessa. Sain lapulla saikkua ja käskyn saapua huomenna heti aamusta labraan. Tahtovat ottaa tulehdusarvot, kilpirauhasarvot ja ekg:n. Sielä saavat sitten ihmetellä, jotta onko mun sydäntykytykset vaan hyvänlaatusia flunssaan liittyviä oireita vai jotain muuta. Veikkaisin, ja samoin lääkäri, tuota ensimmäistä, mutta päätti kuitenkin tutkia.

Kaikken huvittavin oli kuitenkin se ajanvaraustäti. Aamulla heräsin kaheksalta mittaamaan kuumeen, että meenkö arvailtavaks vai en. Aamulla oltiin just ja just alle kolmeseiskassa ja päätin olla varaamatta aikaa. Sitten yhentoista aikaan soitin ja kysyin niin sanottiin, ettei sielä mitään aikoja oo, että ois pitäny soittaa kasilta. No, sitten se kuitenki kysy syntymäaikaa ja oireita ja sittenpä löytykin aika. On ne kummia aikapihtareita.

Nyt alkaa vaan taas tulemaan nälkä, kun en oo tänään vielä mitään syöny...eikä meillä oo muuhunku lasagneen aineet...mitähän sitä tekis...

PS. Tänään löysin laukusta sen kirjan, jonka luulin unohtuneen töihin. Ei mun käsilaukku nyt niin iso oo, että sinne pitäs voida hävittää kirja... Ihan kummallista, mutta totta... No, saanpahan tänään lukea Annin loppuun. =)