Eilen ajeltiin tänne avon vanhempien luokse Piikkiöön viettämään juhannusta. Täytyy kyllä sanoa, että menoliikenne oli todella hiljaista. Ei näkynyt kovin montaa autoa, vaikka jonossa ajeltiinkin. Ei ruvettu ohittelemaankaan kun jono kulki hyvää vauhtia. Kukaan muukaan ei ohitellut ja hötkyillyt, jos ei oteta mukaan sitä yhtä hullua Audi-kuskia. Juups, siis perille päästiin turvallisesti. Syötiin hyvin ja pelattiin Mölkkyä. Se olikin sitten ensimmäinen kerta kyseistä lajia, mutta yllättävän hyvin meni.

Illalla mentiin käymään Naantalissa. Ihastuin heti kaupungin hienoihin vanhoihin taloihin ja etenkin rannan läheisyydessä olevan kaivohuoneen valojen ja kirkon muodostamaan yhdistelmään auringonlaskun kanssa.

109642.jpg

Sielä sitten katseltiin kun polttivat kokkoa presidentin kesäasunnon edustalla. Sielä oli melkoinen määrä veneitä kokon lähellä ja kyllä niitä sielä rannassakin oli.

109729.jpg

Sitten lähdettiin pois päin rannasta, suunnistettiin autoa kohden ja matkalla oli paljon hienoja taloja.

109731.jpg

Tässä kiinnitin huomiota hienoon sisäänkäynti katokseen ja muihin kuviointeihin.

109732.jpg

Ja tämä oli niin hieno erillinen talo. Se on kai joskus ollut lastentarhana ja pihalla on hauskoja rakennuksia lapsille, joissa voi leikkiä. Kuvassakin näkyy pieni S-market kyltti. Kivahan se lapsille on, että voi pihalla leikkiä vaikka kauppaa ja kiskaa ja mitä vaan. =)

109733.jpg

Tänään ollaan kävästy uimassa hiekkakuopilla ja vähän ottamassa aurinkoa. Vesi oli kyllä ihan mielettömän lämmintä. Pitäisi taas mennä käymään rannalla, kun päästään kotiin. =) Äsken oltiin vielä monta tuntia pihalla pelaamassa mölkkyä ja krokettia. Krokettia pelasin toista kertaa. Viimeksi pelattiin viime juhannuksena. Ja arvatkaapas mitä? Voitin heti ensimmäisen pelin. =)

Hyvää Juhannusta vielä kaikille!

Vielähän tämä juhannusviikonloppu hetken aikaa kestää... =)