Tänään mentiin kattomaan työkaveri K:n kanssa entistä ryökaveri R:ää sairaalaan. Sielä se makoili, mutta pääsi tänään vielä lähtemään kotiin. Kotoaan ei kuitenkaan saisi poistua, ei varmaan pidä kun tästä työkaverista on kyse. Mutta oli ihan kiva käydä sielä. Tuo Marian sairaala on aika kaunis paikka, kaikkine hienoine maalauksineen ja muine koristuksineen. =)

Sieltä sitten lähin tarkoituksena ehtiä käväsemään Menitan lankakaupassa. Olisi pitänyt saada juhannuslankoja. Myöhästyin kuitenkin 5 minuuttia. Ei se niin haitannu, kun siihen valmiiksi katsomaani malliin tarkoitetut langat olisivat maksaneet yli 70 €. Niitä en olis kuitenkaan ostanu, mutta sieltä olis voinu löytyä kivoja korvaavia lankoja. Nyt ajattelin kokeilla tehä sen topin Samoksesta, joka siis oli se juhannuksen hätäostos Anttilasta, katsotaan mitä syntyy. Niin, olisinhan mä halunnu ostaa yhen kerän Butterflytäkin, kun tuon melkein valmiin (päättely puuttuu) topin jälkeen jäi lankaa melkein toppiin, mutta pitää vielä yks kerä ostaa, että varmasti riittää.

Sieltä sitten äkkiä pyyhälsin kotio ja huomasin, että oli tullut postin noutolappu ja aikaa oli vajaa 5 minuuttia ennen postin sulkemisaikaa. Äkkiä kiiruhdin postiin ja ehdinkin juuri ja juuri. Postissa tuli Dan Brownin meteoriitti. Vaikuttaa vähän eri tyyppiseltä kirjalta kuin aiemmat, mutta jännityksellä odotan. Ensin pitää tosin lukea nyt keksken oleva kirja... Ja siten tuli se Stich 'N Bitch. Kai sielä jotain ihan hyviä juttuja on. Selailin sitä tuossa vähän, kaksi ihan kivan näköistä ohjetta ja opinpahan sen, että teen nurjan silmukan väärin. Tai ainakaan nuo skandinaavinen ja anglosaksinen tapa ovat erilaisia, kuin se ala-asteella opetettu. No, hyviä silmukoita silläkin tavalla tulee, joten miksi muuttamaan. =) No, vaikkei tuola toteutettavia ohjeita olisikaan, niin ei se haittaa, kun kirjat maksoivat yhteensä alle 4 €. =)