Hmm...oon tässä yrittäny miettiä, että mistä saisin tuon läheisen siirtolapuutarhan vuokraajan numeron. Ilmotustaululla on ilmeisesti viimevuoden numero ja se ei ole enää käytössä. Mahtaakohan enää edes sama tahi vuokrata sitä plänttiä. Täytyy selvitellä asiaa. Soitella vaikka kunnan neuvontaan tai käydä tarkastamassa sen vuokraajan nimi ja kokeilla netissä surffausta. Siirtolapuutarhaa tai muuta vastaavaa hakemalla sitä ei oo löytyny...

Käytiin tänään kaupassa. Ostettiin kerralla taas koko viikon ruoat. Oli selvästi enemmän ruuhkaa, ku tavallisena keskiviikkona. Ilmeisesti joku muukin oli päättäny mennä ostamaan pääsiäisruoat. Täytyy kyllä vielä huomenna käydä ostamassa paketti voita. Sitten pääsee pääsiäisenä taas leipomaan. Oon tässä miettiny, että leipoisin korvapuusteja. Ja sitten muutaman viikon päästä tarttee leipo munkkeja. Voikun tulis pian wappu. Ei siksi, että pääsis juhlimaan tai mitään. Ei edes serpenttiinien tai ilmapallojen takia. Haluaisin taas päästä leipomaan munkkeja ja etenkin tekemään simaa. Voi, niitä tekis taas mieli, kun etenkin se sima on vaan tollanen yks pieni lyhyen ajan sesonkiherkku. =)

Nyt menen taas hetkeksi tekemään neuletta ja sitten nukkumaan. Onneksi huomenna on vika työpäivä tällä viikolla ja senkin ajattelin olla lyhennettynä. =) Niin...olin suunnitellu, että olisin huomenna menny Helsinki DaySpahan hierontaan, kun on sinne lahjakortti. No, eihän sinne niitä aikoja ihan noin vaan jaeltukaan. Sain ajan siihen hierontaan toukokuun loppuun ja kasvohoitoon (johon myös sain joululahjaks lahjakortin) huhtikuun loppuun. Olivat ensimmäiset vapaat ajat... No, parempi myöhään ku ei millonkaan. =)Voih, onneksi tulee neljän päivän vapaa, saa vähän rentoutua. =)