Ihanaa, nyt on se "täydennyssiivouskin" suoritettu. Onneksi selvittiin melko vähällä taistelulla eli ei tapeltu eikä tarttenu edes huutaa kertaakaan. =) Nyt meillä on taas siistiä, on mopattu ja pyyhitty pölyjä. Kyllä sitä pölyäkin ketyy, etenkin kun edellisestä pölyjenpyyhinnästä on suorastaan hävettävän kauan. Mutta mä yritän nyt uskoa, että tää homma vaan helpottuu, jos me nyt vaan jaksetaan viikottain imuroida ja siivota keittiö sekä vessa. =) Aika loistavaa.

Käytiin myös tänään kaupassa. Käytiin tosin vaan Anttilassa, joten lankavalikoima oli aika onneton. Tai oli sielä monta hyllyllistä lankaa, monia kesälankoja, mutta mulla ei oikeen oo vielä kesäohjeita. Paitsi muutama mitä oli uusimmassa Ullassa, mutta enhän mä niitä muistanu. Eikös sielä ollu joku Nallesta. Sen mä voisin tehdä. Tuohon neulepaitaan ostin näköjään ihan reippaasti tota lankaa. Taisin ostaa jonku kuus kerää tai jotain ja sitä taitaa jäädä ylimääräseks yli puolet. No, se ei haittaa, kun tykkään tosi paljon tosta violetista, että teen siitä sitten jotain muuta. =) No juu, nyt kattelemaan, jos sielä Ullassa oli jotain Nallesta ja sitten me varmaan mennään vielä käymään miesten askartelukaupassa ja rautakaupassa, että avo pääsee tänään vielä korjaamaan meijän sängyn, kun vielä on tää kodin kunnostus innostus päällä. Sieltä on se väli tuki irti, on ollu jo varmaan pari vuotta, mutta jos nyt saatas tehtyä asialle jotain. =)

Viikolla idättymään laittmista iduista mungpavut ois nyt valmiina ja nuo sinimailasetkin on varmaan huomenna. Ovat jo tänään niin pitkiä, että vois melkeen laittaa tohon pöydälle vihertymään, mutta voisin kokeilla, jos ne kasvais vähän pidemmiks ja sit vihertyis paremmin. Tästä vihertymisestä tuli mieleen, että pitää ens viikolla soitella ja kysellä niistä siirtolapuutarhatilkuista. Kokeilin kerran aikasemmin, mutta meni vaan vastaajaan ja tänään käytiin tossa puutarhalla kattomassa ja totesin, että mulla oli ihan väärä numero. No, nyt on kännyssä oikea numero ja voin sitten soitella ja kysellä, että josko saisin ihan oman pläntin. Olis kyllä tosi halpaa, jos se oikeesti maksaa vaan 22 € aarilta vuodessa. Vähän pienempikin pläntti riittäis, mutta tossa vois jo viljellä sit jotain perunaakin niitten mun haikailemien porkkanoitten, punajuurien, kurkkuje, tomaattien ja muitten lisäks. =) Ihanaa, kun vielä tulis kesä ja kärpäset, että ois pojillakin jotain metsästettävää. =)