Voi, millonkohan sitä ihminen oppis menemään ajoissa nukkumaan? Ollu taas melko väsyny olo, mutta onneksi pian alkaa taas viikonloppu. Tänään myös pomolla oli kerrankin jotain positiivista sanottavaa. Ensin se kehu mun savityötä (näytin sille kuvan, kun se eilen sano, että mun pitää esitellä töitäni) ja sitten se oli jopa tyytyväinen mun työsuorituksiin. Sillä tais kerranki olla vähän parempi päivä. Noh, kyllä tämä tästä. =) Tekisi mieli kattoa tänään illalla se 4400, mutta pitäs kai ihan oikeesti mennä nukkumaan. Jos vaikka ottais nauhalle tai jotain. =)

Nyt nuo kaikki taimet on kasvanu ihan mahottoman paljon, mitähän mä niitten kaikkien kanssa oikeen teen. Vois tietty viedä muutaman taimen tollasena ihan pienenä tonne pellolle, koska ei oo kyllä tilaa koulia niitä kaikkia. Ja sitten jos kasvavat niin kasvavat. Oon myös miettiny tänään puna- ja mustaviinimarjapensaitten ostamista pellolle. Jos ostais vaikka yhen kumpaakin. Kotona tuottivat ainakin aina tosi paljon satoa ja ne ei oo edes kalliita. Nykyään niitä saa parilla eurolla. Kuitenki on melkosen todennäköstä, että asutaan täällä vielä aika monta vuotta ja sittenhän tota tilkkuakin tulis viljeltyä monta vuotta (ainakin nyt luulisin niin). Ja sittenhän ne puskat voi kaivaa maasta ja viedä uudelle kotipaikalle, jos muutetaan. =)

Mitäs muuta, voikun ei mun elämässä tapahdu mitään. Käytiin ruokakaupassa ja sitten kävin alkosta ostamassa pienen pullon punkkua ruuanlaittoa varten. Se kassa täti katto muo sen näkösenä, että tais tehä mieli kysyä papereita. =D Oisin kyllä saattanu hetken aikaa tirskua, jos se sen ois tehny. Tosin viimekesänä multa kysyttiin papereita, kun kävin yhden kerran yhdellä lonkerolla työkavereitten kanssa terassilla. Sitten kisut on riehunu täällä sisällä. Avo peitteli Lassin koriin paidallansa ja Leevi läpsi sitten Lassia, kun se tais yrittää metsästää jotain paidan alta kuuluvaa...eikä kai sit tajunnu sitä Lassiksi. M luulen, että meijän kisut ei oo järin hyviä kommunikoimaan keskenään... Ei ne ainakaan toisilleen paljon puhu. Puhuuko kissat toisilleen? Noo niin, jos sitten menisin tekemään jotain...vaikka alottaisin sen huivin tai tai tai. Ainiin, ostinhan mä tänään kaupasta virkkuukoukun, että voisin tehä sen kukan, jonka ohjetta tosin ei oo vielä löytyny. Kassa täti, sellainen nuori, kutsu sitä virkkuukoukkua puikoks...hmm...on tainnu käsityönopettaja epäonnistua. Toisaalta, tikku ku tikku. =)