Tänään on nyt sitten kyläilty ihan yli omiksi tarpeiksi. Ensin mentiin aamulla käymään äiteellä. Sielä sitten istuskeltiin, juteltiin ja katottiin Kallen ensimmäistä mäenlaskua. Syötiin hyvää ruokaa, jälkkäri kiisseliä ja kahvihetkellä vielä paljon herkkuja. Siinä välissä vähän sipsiteltiin ja namiteltiin. Oli varsinainen herkuttelu aamupäivä. Sitä se aina teettää, kun menee äiteellä käymään. Kiva sielä kuitenki on aina välillä vierilla. =)

Sitten mentiin käymään isällä. Sielä sitten vähän aikaa kanssa juteltiin ja syötiin laskiaispullaa. Meinasi ruveta herkut ja makeus tulemaan korvista. Etenkin kun edellisestä herkkuhetkestä oli kulunut ehkä vartti. =) Sielä sitten oltiin hetken aikaa ja lähdettiin käymään isän avopuolison lapsen luona. Juu, vaikeasti ilmastu. En nyt ehkä kuitenkaan ruoeis kutsumaan sitä siskopuoleks tai mitään, kun nyt kuitenki molemmat ollaan aikusia ja toisella on lapsikin. On nyt sitten noin 9kk ikänen. Aika sulonen vekkuli. Aluksi meinas vähän vierastaa. Ei siis mitään itkemistä tai muuta. Sylissä vaan iski rimppa, mutta hetken leikittyämme ei sitten enää mitään. =) Täytyypi todeta, että oitas olla vaikka kavereita tuon tytön kanssa. Miksipäs ei voitas? Mukava kun on. =) Että jos nyt tänne jostain syystä eksyt ja itsesi tunnistat niin hihkase "Hei!". =D

Mitäs sitä muuta... Käsityöt ei oo edenny, mutta tänään aamulla kateltiin auton ikkunasta, että on ihanan keväinen ilma. Todella ihanaa! Voikun se kevät nyt ihan toden teolla alkaisi. Vois pikkuhiljaa alkaa soittelemaan ja kyselemään sen siirtolapuutarhatilkun perään. Semmonen olis sitten eri vänkä näin kun ei oo ees omaa parveketta. =)