Aloitetaanpa joulukertomus niistä lahjoista, mistäs muusta... Eli ensin siitä JYVstä. Parinani oli siis Ellu. Ja Ellulta sainkin vallan ihanan jouluyllätyksen. Paketista paljastui iso kasa yllätyksiä.

315577.jpg

Eli ihanat lapaset, suloiset kämmekkäät, kaks kaunista lankaenkeliä, kortti ja aivan uskomattoman suloiset huovutetut hiiret kissoillemme. Ja kuvasta on vielä jäänyt puuttumaan ihanat violetit (miten niin minun lempivärini on violetti?) servetit. =) Lapaet ja kämmekkäät ovat todella kauniin värisiä ja tuo malli...voikun joskus jaksaisi ja osaisi itse tehdä yhtä hienoja. =) Nuo hiiret kyllä pääsivät heti poikien leikkeihin ja hyvin kestävät. =) Kiitos Ellu vaihtoon osallistumisesta ja ihansta yllätyksestä!

Sannalta sain myös ihanan lahjan. Ison verkkohuivin. =) Ja se pääsee myöskin aktiiviseen käyttöön, kuten Ellun lapasetkin. =)
315583.jpg

Sain vielä yhden käsityö aiheisen lahjan. Avon sedältä sain bambuiset sukkapuikot ja lankaa. =) Avolta sain iiisooon lahjan, meinaan uuden ihanan puhelimen. Sellaisen vaaleanpunaisen N72 Nokian puhelimen. =) Oli vain kehdannut piilottaa sen näytönohjaimen pakettiin. Tarkoituksena tietenkin vähän huijata minua, että olisi sellaisen itselleen ostanut ja minulle pakettiin käärinyt. Pieniä epäilyksiä kyllä käväisi mielessäni, kun paketin avasin ja päällimäisenä oli kaikki näytönohjaimeen kuuluvat CD:t ja muut vastaavat. Onneksi paketista löytyi sitten mieluinen yllätys. =)
Lisäksi meille sitten muutti kattila, paistinpannu, orkidea (sain nimpparilahjaksi), pyyhkeitä, vaatteita, karkkia, ruokailuvälineitä, Mariskooli ja kivituikku ja ties mitä muuta... Nyt voisinkin sitten esitellä muutaman itsetehdyn lahjan, joita ei vielä ole esitelty. Avolle tein pipon ja lapaset. Näitä tehtiin vähän viimetingassa, suutarin lapset ja niin edelleen...

315590.jpg

Avon äiti sai Marimekon unikkokankaasta tehdyn hameen. Hame olikin juuri oikean kokoinen. Vähän jossain välissä pelkäsin, että se olisi liian pieni, mutta oli juuri kuin mittojen mukaan tehty. =) Ja hame sopi avon äidille todella hyvin ja oli siitä todella iloinen. =)

315591.jpg

Ja Sanna, jolta sain verkkohuivin, sai patalaput, jotka toivottavasti eivät ole liian joulunpunaiset, ja parin savikippoja, joita JYV kippojen tapaan voi käyttää teepussin alusina tai tarjoiluastioina tai jonakin muuna, minä ikinä sitten keksiikään, vaikka korujen säilytysalusina yöpöydällä, jos korut tykkää yöksi ottaa pois. =)

315592.jpg

Lisäksi olin tehnyt patalapun, -kintaan ja esiliinan avon pikkuveljelle ja hänen avopuolisolleen. Näistä vain ei nyt kuvia löydy mistään. En siis tainnut muistaa kuvata, mutta ne olivat mustat ja niissä on valkoiset kokkihatut applikoituina, ne siksi, että tuo tyttönen opiskelee kokiksi. =)

Jouluaattona käytiin avon kanssa myös kävelyllä. Pajunkissat kukkivat täyttä päätä metsässä ja paju työnsi muutenkin uusia vihreitä oksia päivänvaloon. Voi paju parkoja, kun talvi taitaa kuitenkin vielä tulla...vaikka kestäviähän ne ovatkin. =)

Kissat sitten taas olivat äitillä hoidossa ja sielä ne olivat komeroiden perillä lymyilleet, mutta kun mentiin avon kanssa poikia hakemaan, niin tulivat sitten heti esille ja rupesivat kiehnäämään meidän ympärillä ja äitin jaloissa. Lassi yritti moneen kertaan pöydällekin...pienillä raasuilla oli tainnut olla vähän ikävä... =) Mutta nyt ollaan kuitenkin päästy kotiin, omaan rauhaan kaikki yhdesä. =)