No niin, tässä ensimmäisenä tällä viikolla tullut Colgaten paketti korvaukseksi siitä vuotaneesta Klorin pullosta. Eipä ollut kovin ihmeellinen. Paketti sisälsi Kaksi hammasharjaa, molemmille omat. Sitten oli hammastahna, pitäähän harjojen kaveriksi jotain olla, joka on valkaiseva eli en voi sitä käyttää. Ikenet menee palasiksi noita valkaisevia tahnoja käytettäessä. Lisäksi mukana oli pesurättejä vessan, autonratin tai keittiön pesemiseen. Rättien piti olla omenan tuoksuisia. Ne tosin haisivat todella pahalle. En kyllä vie niitä keittiööni. Vessanpöntön pesussa voin niitä vielä käyttää. Tässä kuitenkin kuva tuotteista.

82014.jpg

Leevikin tunki kuvaan mukaan. =) Kaikkein parasta paketissa oli kuitenkin kirje. Se sai lähestulkoon nauramaan. Tässä suora lainaus kirjeestä "Pahoittelumme viallisesta pullosta; tuotteen tulisi pysyä pullossa eikä suinkaan vuotaa säilytystiloihin." Ihanko totta? Luulisi, että tyhmempikin tuon olisi tajunnut...mutta siinä se oli mustaa valkoisella...

Tälläviikolla valmistui myös Rosa-huivin mallilla tehty kesähuivi. Se on tehty Nallesta 3½ puikoilla. Aika kiva siitä tuli. =)

82017.jpg

Eilen kävin töitten jälkeen vielä lankaostoksilla. Neljällä eurolla neljä kerää lankaa. Ihan hyvä saalis. Tässä vielä ne. =)

82030.jpg

Tänään ajeltiin hirveässä ruuhkassa käymään puutarhamyymälässä. Sinne oli hillitön ruuhka. Istuttiin edeltävissä liikennevaloissa useita minuutteja, kun valot ehti vaihtumaan vihreäksi nelisen kertaa ennenkun päästiin niin lähelle, että saatiin ylittää itsekin tie. Kukkakaupassa sitten jonotettiin hulluna. Kaikki kassat oli käytössä, ja niitä oli monta, ja kaille oli myöskin pitkä jono. Noh, ostettiin kuitenkin ruukku kissojen rikkoman tilalle (siitä ei nyt ole kuvaa), st. pauliayhteen kotona olevaan tyhjään ruukkuun, tomaatteja kasvimaalle ja vielä kukka äitille, kun huomenna mennään äiteenpäivän kunniaksi käymään sielä. Nuo tomaatit oli tuola Plantagenissa ihan kohtuu hintasia. Sielä ne kustansivat alle 3 €, kun  Backaksessa maksoi 17€. Backaksen kasvissa oli jo muutama tomaattikin raakana, mutta ei se silti niin paljon satoa tekis, että niin kallista tomaattia ikinä kannattaisi ostaa.

82031.jpg

Nyt avo rupes kyselemään, että koska me taas nähdään kummipojat. En osaa sanoa. Oon ajatellu odotella, että kummipoikien vanhemmat välillä ehdottelisivat tapaamista. Olen nyt kolme tai neljä kertaa ehdottanut, mutta koskaan ei ole sopinut. Ehkäpä taas joskus löytyy yhteinen sopiva aika. =)

Ai juu, kisut on taas riehaantunut siihen eteiseen pissimiseen. Tänään löysin kahdet pissat. Saisi tuo Lassi nyt oppia, ettei eteiseen kuulu pissata. Vai pitäisiköhän se hiekkalaatikko viedä eteiseen? =)