Kävin suihkussa ja tulin olohuoneeseen. Tarkoituksenani tarkistaa sähköposti, jonka sisältöön en ollut tänään "ehtinyt" tutustua. Sitten rupesi tuntumaan, että jokin on vialla. Katsotaan kuka arvaa sen seuraavasta kuvasta.
58091.jpg

No niin, tuossa kuvassa se näkyy. Meille on kaapinpäälle ilmestynyt uusi "koriste-esine". Sellainen, joka tuhoaa kasvia minkä kerkeää... Tässä vielä lähiotos siitä otuksesta...

58090.jpg

Juu, sielä se meitin Lassi eli kotoisammin Naskali oli kukan kimpussa. Kuvassakin näkyy, kun suu on auki ja yrittää nakertaa mukamas salaa kukan kuivunutta lehteä... Juupa juu...häätö tuli sille kisulle ja nopeasti. Tuo kaapin päällystä on kisuilta kiellettyä aluetta. Ei muuten, mutta ne menee sinne aina tuon välilaudan kautta ja se ei oikein kestä siinä pomppivaa viisi kiloista kissaa. Jo silloin kun kisut olivat paljon pienempiä, oli lauta ihan mutkalla, kun Nassi siinä pomppi. Nyt on sitten laudan päälle kerätty niin paljon kukkia, etteivät kisut siihen mahtuisi, mutta aina silloin tällöin jompi kumpi sinne yrittää...tänään se oli Lassi. Luuli pahuksen ryökäle, että olisin vielä viipynyt suihkussa, mutta kiinni jäi.  No juu, nyt siis nukkumaan. =)