Käytiin tänään ostamassa mansikoita. Kokonaista 10 kg, niille tuli vaan vähän ylimääräistä hintaa, kun molemmat jätti avaimet kotiin. Noh, tulivat silti halvemmiksi, kuin tuossa paikallisessa paikassa, jossa kehtasivat pyytää 35€/5kg ja mikä siinä oli pyytäessä, kun ihmiset sen maksoivat. Piha ja pelto oli täynnä ihmisiä, kallista oli myös itse poimien. Pikainen soittikierros lähiseutujen muihin mansikkapaikkoihin kertoi, että lähimmässä hinta oli tupla toisiksi lähimpään, jonne ei kuitenkaan ollu ku 15 km.

Nyt siis mansikkaa on yli omientarpeitten. Pakastin jo 7 kg ja jäljellä on loogisesti noin 3. Ajattelin huomenna leipoa mansikkaleivoksia, mutta silti jäljelle on jäämässä yli 2 kgmansikoita. Haluaisin tehdä mansikkahilloa tai ehkä oikeammin sosetta. Inhoan sitä kun hillossa on kökköjä, lue sattumia tai kokonaisia mansikoita. Olisiko kellään ohjetta tuollaiseen hilloon? Olisi kiva löytää huomiseksi joku hyvä ohje, kun lähdetään käymään kaupassa.

Omalta maaltakin tulee mansikoita, mutta ovat ne paljon parempia, kuin tuolta pellolta haetut. Tosin niitä mansikoita tulee sen verran vähän, ettei niistä pakastettavaksi ole, eikä juuri muuhunkaan ku syömiseen. =)

Nyt on nälkä, pitää saada jotain syötävää. Jotain muuta ku mansikoita. Ai juu, mun takareisien iho on mansikanpunainen, tai ainakin melkein...otin päivällä vähän liikaa aurinkoa. Menin ensin pidennettyä kuntoilureittiä rannalle, otin aurinkoa pari tuntia ja sitten avo tuli sinne vielä seuraksi puoleksitoista tunniksi. Ehkä vähän liikaa arskaa yhdelle päivälle. =)