Nytkun kaikki lähettämäni ystävänpäiväkortit ovat varmaankin jo löytäneet tiensä perille kohteisiinsa voisin julkaista kuvan niistä tääläkin. Tai siis siitä yhdestä mallista jota kaikille levittelin. =)

394682.jpg

Avokin oli muistanut ystävänpäivän kunniaksi minnuu. Oli käynyt kaupasta ostamassa mehujään, Geisha-jäätelön ja aivan ihania, mutta niin kovin kalliita sitruunasorbetteja, joita olen kuolannut kauppareissuillamme kohta puolen vuoden ajan. =) Koskaan en ole vain lopulta raaskinut niitä ostaa, nyt söin yhden ja se oli todella, todella hyvää. =)

Lisäksi eilen ollaan tyhjennetty romuhuone ja eteinen pitkin koko muuta asuntoa, nyt on olohuone ja makkari siis siinä kunnossa, että hyvä kun mahtuu liikkumaan. Niitten piti ehdottomasti tulla tänään purkamaan lattiaa (sen taannoisen vesivahingon jälkeen), mutta eipä ole ketään näkynyt. Nyt kun keittiössä kolahtaa, kaikuu koko asunto, kun romuhuone toimii niin hyvin kaikukoppana. Leevi on myös keksinyt, että romuhuoneessa mouruamalla saa äänensä paljon paremmin kuuluviin. Se menee nyt aina välillä sinne mouruamaan ja se ääni todella kaikuu. =D

Olisikohan vielä muuta kerrottavaa...työpaikalta oli tullut sähköpostia aiheesta Noro-virus. Sitä on kuulemma rakennuksessa liikkeellä todella paljon ja annettiin ohjeistus siitä mitä pitää tehdä, jos oireita saa. Jos käyttää työpaikan vessaa, tulee siitä ilmoittaa siivousvastaavalle ja töistä tulee poistua välittömästi. Ja töihin saa palata vasta 48 h oireiden loppumisen jälkeen. Olen kyllä kuullut tuosta Noro-viruksesta sen verran paljon kaameita kokemuksia, etten kuitenkaan taida sitä toivoa vaikka viime päivinä olenkin miettinyt, että olispa kuumetta, tai päänsärkyä tai vaikka kuukautiskipuja niin ettei olisi pakko mennä töihin. Taidan kuitenkin mieluummin mennä töihin kuin halailla vessanpönttöä... =)

Olisikohan tässä nyt ollut kaikki... Hyvää ystävänpäivää kaikille ja muistakaa nyt ihailla edellisessä postauksessa esiteltyä SNY:ltä saamaani pakettia. =)