Tälläisen pätkän löysin Herkun blogista. Ajattelin sitten, että pitäähän minunkin teille jakaa kiireisen aamuni ihmeelliset tapahtumat, joitten jälkeen riennän kovaa vauhtia junalle.

1. Moneltako heräät?
Herätyskello soi 7.00, käytännössä herään 7.12.

2. Yksi, kaksi vai useampi herätyskello? Kello, kelloradio, kännykkä tai ehkä jopa kukko? Vai heräätkö sisäisen kellon herättämänä?
Kännykkä se on aamuisin sängyn vieresä herättämässä. Toinen vaihtoehto olisi vanhanaikainen rämisevä kapine...en herää niihin tavallisiin piipittäviin kelloihin...

3. Onko sinun helppo herätä? Pomppaatko heti pystyyn vai tykkäätkö torkkutoiminnosta?
Kuten ehkä jo selvisi olen yksi maailman huonoiten heräävistä ihmisistä...torkutusta mahdollisimman paljon, tosin se ei ole paljon, kun herään muutenkin viimetingassa.

4. Millainen olet aamuisin? Huonotuulinen ja hiljainen vai aktiivinen ja puhelias?
Aamuisin olen hyvin kiireinen ja jos kaikki ei mene suunnitelmien mukaan olen myls hyvin kärttyinen ja kireä...olen siis hyvin epäaamuihminen...

5. Mitä heräämisen jälkeen: kahvi ja aamun lehti, suihku ja kuteet niskaan vai ehkä koiran ulkoiluttaminen tai salilla käynti?
Herättyäni annan kissoille aamupalaa, pesen hampaat, harjaan hiukset, puen päälle ja juoksen ulos ovesta. Lyhyestä virsi kaunis...ei oo aamusin aikaa mihinkään ylimääräseen...ellen rupee noudattamaan työkavereitten työaikaa ja meen töihin kaheltatoista...tosin en halua olla töissä kaheksaan, että ehkä kuitenkin parempi näin.

Nyt siis puhuttiinn arkiaamuista. Ehkä pitäisi tehdä vastaava viikonlopuista. Kuulostaisi paljon paremmalta. Sillon saisitte lukea, että nukuin niin pitkään ku jaksoin, jonnekkin yhteen- kahteentoista ja sitten menin sohvalle makaamaan, lueskelemaan, herkuttelemaan ja niin edelleen. Ah, oispa jo viikonloppu. Onneksi huomenna on jo perjantai. =)