Tuo tämänpäiväinen auringonpaiste on ollut ihanaa. Käytiin avon kanssa kävelylläkin ja ulkona oli niin lämmint vaikka aurinko oli jo silloin laskemassa. Onneksi sain tuon raahattua ulos, tekee ihan hyvää sille ja mulle käydä ulkona. =)

Eilen saatiin 35 kappaletta muuttolaatikoita ja nyt sitten pitäs pakata. Muuttomiehet saapuu torstaina, joten hetki on vielä aikaa pakata tavaroita. Olin ajatellu, että voisin viedä tota tavaraa kirpparille, mutta ei sitä taida kuitenkaan olla niin paljon, että kannattais. Voisin vaikka viedä HESYlle, jos ne osan ottais käyttöön ja loput kirpparille myyntiin. Kaikkee sitä kertyykin nurkkiin.

Käytiin muuten eilen myös kattomassa sitä uutta kämppää. Keittiö ja kylppäri oli tosi hienot näin opiskelijakämpäks, mutta pienethän ne tilat on. Saas nähä miten saadaan tavarat mahtumaan. Etenkin sen olohuoneosaston järjestäminen tulee olemaan haastavaa, mutta eiköhän se siitä. Täytyy vaan pyrittää huonekaluja ympäriinsä ensin ja löytää niille hyvät paikat ja sen jälkeen täyttää vasta hyllyt tavaralla. =) Nyt vois mennä pakkaamaan jonkun muuttolaatikon, ensimmäisen sellasen. =) Ekaks vielä kerron, että ens viikolla näätte kuvan valmistuneista sukista, kun salainen sukankudottavani saa sukkansa perille. =)