Tänään on kyllä ollt uskomaton päivä. =) Sain postissa Sannalta ihanan yllätyksen. Viimeksi sielä käydessä oli puhetta, että olisi kiva kokeilla ATC-korttien tekemistä. Nyt Sanna oli koonnut minulle "pienen" paketin, jossa oli askartelutarpeita useisiin kortteihin. Nyt täytyy kyllä tehdä kortteja, kun se on mahdollista. =) Tänään en vain vielä jaksanut muutakuin katsella ihanaisia tarvikkeita. Oli vielä sen verran nuutunut olo. Tässä kuva tästä paketista. Kiitos ihan mielettömän paljon!

407737.jpg

Paketissa oli siis erivärisiä kartonkeja ja papereita, kuviopapereita, aaltopahvia, kiiltokuvia, nauhoja, kuvioleikkurikuvia ja sitten vielä pussillinen kaikkea pientä kivaa (nappeja, silmiä, tähtiä, sydämiä...). Ei tässä voi kun ihmetellä ja ihastella ja miettiä mitä kaikkea näistä saakaan aikaiseksi. =)

Nyt siis olen kaksi päivää kuluttanut saiastuvalla. Molempina päivinä olen katsonut kaksi elokuvaa. Eilen Da Vinci koodin ja Geishan muistelmat. Tuota ensimmäistä elokuvaa on haukuttu kauheasti, mutta ei se minusta niin huono ollut. Oikeastaan aika hyvä. Tosin juonen ymmärtämiseen varmaan kirjan lukemisesta on paljo apua, enkä odottanut elokuvalta juuri mitään, joten niillä saattoi olla osansa elokuvan arvostelussa. =) Geishan muistelmat sitten taas. Oli kyllä todella valloittava kuvaus Geishojen maailmasta, surullinen tarina pienen tytön myymisestä geishataloon, lapsen kasvamisesta sielä ja lopulta sodan tuomasta muutoksesta. Tarinaan tietenkin sisältyi "lässyn lässyn"-loppu, mutta suotakoon se muuten niin surulliselle tarinalle.
Tämän päivän elokuvia olivat sitten Talo järven rannalla ja Tiikeri ja lumi. Talo järven rannalla oli mielenkiintoinen kuvaus kahdessa ajassa elämisestä, kaukosuhteesta, tustumisesta ja tunteiden kehittymisestä ilman kohtaamista. Lopulta pariskunta tietenkin kohtasi ja sai toisensa ja niin edelleen. Tiikeri ja lumi oli ihana tarina miehestä joka palvoi naista ja oli valmis tekemään tämän puolesta mitä vain. Mies lähti auttamaan naista jopa Irakiin, jossa nainen oli loukkaantunut Bagdadin pommituksissa, Irakin sodassa. Osa elokuvan viehätystä oli kaunis italiankieli, kauniit maisemat ja miehen ihana höpsöys. Hän kun aina unohti minne oli autonsa jättänyt ja muita pieniä yksityiskohtia. Ja mikä parasta, elokuva ei loppunut lässytykseen vaan jätti tilanteen kehittymisen katojan tulkittavaksi. =)
Jos nyt mietit, että minkä elokuvan haluaisit katsoa, niin kokeile vaikka jotakin noista edellä mainituista, kaikki olivat kyllä katsomisen arvoisia. =)

Mitäs sitä sitten muuta...lämpöä on vielä hieman (tai edelleen se sama 37,2 astetta), mutta en kyllä enää jaksa vain maata kotonakaan, joten taidan mennä huomenna töihin. Jos sitten sielä tulee huono olo tai kauhea väsymys, niin sitten siirryn takaisin kotiin. Ja nyt siirryn syömään iltapalaa ja menen nukkumaan. Nyt rupesi juuri soimaan radiossa Joutsenlaulu, ihanaa. =)