Nyt meille on iskenyt se siivousvimmastus, se myöhästynyt joulusiivous tai ennen aikainen kevätsiivous. Nyt on kerätty kaikki roinat nurkista, ulos on menossa 5 muovikassillista roinaa ja roskaa, kirppiksellekin on menossa kaksi pahvilaatikollista ja yksi kassillinen tavaraa. Lisäksi sinne voisi kuskata kaksi kissanhiekkalaatikkoa, yhden matalan reunallisen ja toisen katollisen. Saiskohan sieltä rahansa takaisin, jos pöytä maksaa viikolta 35 €, ehkäpä. Ainakin jos ei pidä liian kovia hintoja, kun meillä tota tavaraa riittää, että voidaan vaikka viedä jotain muutakin, sellasta mikä ei vielä oo päätyny kirppiskassiin.

Vielä olis tarkotuksena saada avo moppaamaan ja ite pitäs siivota keittiö ja pestä vessan lattia, mutta onneksi kello ei oo vielä paljoa. Ollaan vaan ehitty siivoamaan jo paljon, kun herättiin jo aamulla aikasin. Avo luuli, että sillä on töitä, mutta ne olikin ollu eilen ja se ei ollu menny, kun ei se tienny. Tänään oli listassa vaan lukenu "Hyvää uutta vuotta". Tulipahan sen sitten tehtyä aamuajelu. =) Sen kotiuduttua en mäkään enää saanu unta, joten oli sitten helppo jatkaa siitä mihin eilen jäätiin.

Onneksi tänään on tuo siivoaminen sujunu paljon rauhallisemmin ku eilen. Eilen molemmat varmaan vähän purki stressiä tai jotain, huudettiin ja itkettiin. Molemmat oli varmaan vähänväsyneitä, mutta kyllä se siitä. Tänään on jo paljon parempi päivä. =) Eilen kyllä mietin, että pitäs varata aika johonki mielenterveystoimistoon tai vastaavaan, tuntu olo niin sekopäiseltä, ettei ollu mitään rajaa. Katsotaan, jos sitä loman jälkeen taas/vielä tuntuu siltä, niin on varmaan pakko ottaa yhteyttä. Kaupungin sivujen mukaan yhteyttä tarttee ottaa arvauskeskukseen, josko sais sinne ajan ja sitten lähetteen tai jotain.. Katellaan. =) Nyt sitten jatkamaan siivoilua, kirjastossakin pitäs kävästä. =)