On se kumma juu, kun työkavereitten on aina pakko tulla kipeenä töihin. Nyt mullakin sitten särkee päätä niin, ettei oikeen tiiä, et mitä tekis. Se alko jo töissä. Huomasin joskus yhen aikaa, että kumartuessa iski hillitön jomotus. Nyt se jatkuu koko ajan, ei auttanu syöminenkään. Toivottavasti en nyt sit oo tulossa kipeeks, se tästä vielä puuttuis.

Syötiin siis pitaleipiä ja niitten täytteenä meillä oli sellasia valmiita kalkkunasuikaleita. Leevihän innostu niistä ihan tosissaan. Seiso takajaloillaan ja roikku kynsillään pöydänreunassa siinä toivossa, että sattuis saamaan suikaleen tai pari. Se olikin sitten ensimmäinen ruoka-aine, jonka edessä Leevi on alentunu kerjäämään. =) Ja syömään avon kädestä, niitä ruokia on vähän...

Töitten jälkeen kävin sielä keskustan kangaskaupassa ja muistin ostaa harsokankaan ja kuminauhan. Olisin halunnu ostaa myös tilkkukangassäkin, mutta oli vaan rumia ja tosi rumia kankaita. Kaikki oli ihan ruskeita ja nukkasia ja tosi ankeita. Ei sitten yhtään askarreltavan näkösiä ja ideoita touttavia. Päätin sitten ostaa pienet pätkät erivärisiä organza kankaita. Ne olikin sitten nättejä ja hyvin halpoja, kun olivat punnittavia tuotteita. Poikkeuksellisesti pääsin kangaskaupasta halvan laskun kanssa. Ostoksille kerty hintaa 3,45€. Ihan totta, ei menny enempää. =)