Tänään on taas postipoika polkenut tänne meille päin ahkerasti ja ison kuorman kanssa. =) Kuormasta löytyi muunmuassa toverikesäkuun kirje Pauliinalta. Sisältönä oli ihania papereita, joista saa taas askarreltua vaikka mitä. =)

676716.jpg

Laitan tähän alle vielä edellisen viikon kaverikesäkuun kirjeen, kun en sitä tähän mennessä ole ehtinyt laittamaan...

676715.jpg

Lisäksi postipoika toi tänään Mrs Vsopin järjestämän "Puoli kiloa askartelu iloa"-vaihdon kuoren. Sain kuoreni Pihkulta ja sen sisältö oli aivan uskomattoman runsas. Kun levitin sitä tuohon sohvalle kuvausta ja ihastelua varten en ollut uskoa sitä, että hän oli saanut tuotteet mahtumaan yhteen C4 kuoreen ja pysymään kuoren vielä alle 3 cm paksuisena. =) Kuoressa oli ihania papereita, vintage-kuvia, tarroja, nauhoja, kuvioita, kiiltokuvia, 3D-kuvia, valmiita ATC kokoisia pohjia... Siis oikeastaan kaikkea mitä minä pystyin kuvittelemaankaan. =) Nyt kyllä sormet syyhyäisivät päästä taas askartelamaan... =)

676717.jpg

Laitetaan tähän nyt sitten kuva yhdestä valmiista kortistakin. Eilen oli serkkuni synttärit, hän täytti 9. Käytiin sielä syömässä kakkua ja muita herkkuja ja tässä sitten siis lahjan mukana mennyt kortti. =)

676744.jpg

Ja kun nyt kerran ollaan päästy tähän kuvien laittamiseen kiinni, niin tässä vielä AnniTannin Enkeli ATC vaihdon kortit.

676773.jpg

Niin, tänään oltiin työporukalla virkistyspäivää viettämässä Nuuksiossa. Oli todella ihana ilma. Käytiin ensin kävelemässä pieni lenkki, jonka jälkeen mentiin uimaan ja saunomaan ja sen jälkeen vielä kulutettiin aikaa grillaamalla kodassa. Järven vesi oli kylmää, mutta kävin kuitenkin uimassa kaksi kertaa. Ja ruoka oli tietysti hyvää. =) Nyt voisi kohta mennä nukkumaan, kun en ole pariin yöhön saanut nukuttua. Jossakin naapuirssa on koira, joka alkaa ulisemaan joskus aamuyöstä ja herättää sillä... =( No, tänään puhuin pomolle, meille kun on huomenna tulossa vieraita. Sain huomisen vapaaksi edellisen viikon ylitöistä, joten saan sitten nukkua pitkään. =)